Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen történeteitek vannak...

Milyen történeteitek vannak az osztálytársaitok beszólásairól órán?

Figyelt kérdés
:)

2019. aug. 11. 21:28
 1/5 anonim válasza:
30%

Osztálytársam nagyon csúnyán ír. És hát a tanár aztmondta neki hogy nem bírja elolvasni amit írt. Osztálytársam erre aztmondta:

Akkor vegyen fel szemüveget

2019. aug. 11. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A beszólásokra nem emlékszem. Az osztályfőnöki intőkre igen.
2019. aug. 11. 21:36
 3/5 gooku ***** válasza:
100%

Most megpróbáltam választ küldeni, de fennakadt a szűrőn.

Nem hinném hogy lenne olyan, amin ne akadna fenn.

2019. aug. 11. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak arra emlékszem mikor a tanár mondta az egyik társamnak, hogy ne egyen órán, a gyerek erre táblához vágta a szendvicsét, a szalámi, uborka stb. meg repült mindenfelé.. a tanár mellesleg túl "engedékeny", a társaim sok mindent meg mertek csinálni. Amúgy kb. semmi következménye nem lett, talán igazgatói figyelmezhető.. nem vagyok benne biztos.
2019. aug. 11. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 4. válaszoló leírt, arra középiskolában (1956-60) még gondolni sem mertünk volna, nemhogy megtenni!

Horribile dictu...!

Hirtelen két eset jut eszembe:

1). Rákóczi hamvait Rodostóból elhozták Kassára, hajóval.

2). Felelés közben a tanár beszúr egy kérdést, mire a diák, aki köztudottan magoló típus volt: Ez a tankönyvben bal, vagy jobb oldalon van?

És egy, amit mástól hallottam:

Tanár: - Ez most gyökjel akar lenni, vagy a számokat elbújtattad az eső elől?

Végül egy közmondás (Éhes disznó makkal álmodik) diákváltozata: Éhes makkal disznóságokat álmodom...

2019. aug. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!