Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti csináltatok hasonlót az...

Ti csináltatok hasonlót az osztálytársaitok tablóképeivel?

Figyelt kérdés

Épp most jutott eszembe, és rám jött a röhögés. Így közel 5 év távlatából viccesebb.

Csak két "haveromtól" kaptam képet gimiből. Lehet másoktól is, de azok szerintem a kukában landoltak.

Tehát ezzel a két sráccal valamilyen szinten jó volt a viszonyom, de azért bőven több negatívumot kaptam, mint pozitívat. Miután megkaptam a képeket, mosdóba vonultam, és ott rávertem a fotójukra. Jól összedörzsölgettem a két képet, aztán lehúztam a vécén.

2019. jan. 26. 05:36
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Hogy dugulna el a lefolyód :D

Én csak a falra kiakasztott tablóképeket lövöldöztem köpőcsővel...

2019. jan. 26. 06:38
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Nem is értem, miért nem haverkodott veled ez a két srác.

Balf.ac troll.

2019. jan. 26. 06:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a suli vécéje volt :D

Manapság divat összekeverni az okozatot az okkal.

Igen, azért nem barátkoztak velem, mert a legutolsó napokon kicsaptam a képükre.

Az bezzeg senkit nem zavar, hogyha hagyom magamat kb. teljesen kikészítenek...

Hát ilyen ez a világ. Minél magasabban helyezkedik el valaki, annál több mindent megtehet. Ha rosszat mond a tanárról a helyi menősrác, és ezt fel is tölti videó formájában, na az tuti nem fog kiszivárogni. De ha én mondok jogosan negatívat egy tanárról egy zárt csoportban, akkor kapják is a szüleim a hívást másnap reggel, hogy én miket mondtam róla, amihez egyébként semmi köze (zárt csoport, és foglalkozzon a suliban történt dolgokkal). Egyszerűen undorítóan működik ez a világ. Ha visszamennék az időbe, simán beköpném bármelyik majmot, aki azt hiszi bármit megtehet. Ott tennék nekik keresztbe, ahol tudok. A való életben is ezt csinálom, de csak a műmenő dögökkel, akik velem is ugyanezt megtennék szemrebbenés nélkül -,-

2019. jan. 26. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a tiéddel csinálnám
2019. jan. 26. 08:49
 5/6 A kérdező kommentje:
4.: Írd le a lakcímedet fiam. Van még tablóképem, küldök szívesen!
2019. jan. 26. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. jan. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!