Ti csináltatok hasonlót az osztálytársaitok tablóképeivel?
Épp most jutott eszembe, és rám jött a röhögés. Így közel 5 év távlatából viccesebb.
Csak két "haveromtól" kaptam képet gimiből. Lehet másoktól is, de azok szerintem a kukában landoltak.
Tehát ezzel a két sráccal valamilyen szinten jó volt a viszonyom, de azért bőven több negatívumot kaptam, mint pozitívat. Miután megkaptam a képeket, mosdóba vonultam, és ott rávertem a fotójukra. Jól összedörzsölgettem a két képet, aztán lehúztam a vécén.
Hogy dugulna el a lefolyód :D
Én csak a falra kiakasztott tablóképeket lövöldöztem köpőcsővel...
Nem is értem, miért nem haverkodott veled ez a két srác.
Balf.ac troll.
Az a suli vécéje volt :D
Manapság divat összekeverni az okozatot az okkal.
Igen, azért nem barátkoztak velem, mert a legutolsó napokon kicsaptam a képükre.
Az bezzeg senkit nem zavar, hogyha hagyom magamat kb. teljesen kikészítenek...
Hát ilyen ez a világ. Minél magasabban helyezkedik el valaki, annál több mindent megtehet. Ha rosszat mond a tanárról a helyi menősrác, és ezt fel is tölti videó formájában, na az tuti nem fog kiszivárogni. De ha én mondok jogosan negatívat egy tanárról egy zárt csoportban, akkor kapják is a szüleim a hívást másnap reggel, hogy én miket mondtam róla, amihez egyébként semmi köze (zárt csoport, és foglalkozzon a suliban történt dolgokkal). Egyszerűen undorítóan működik ez a világ. Ha visszamennék az időbe, simán beköpném bármelyik majmot, aki azt hiszi bármit megtehet. Ott tennék nekik keresztbe, ahol tudok. A való életben is ezt csinálom, de csak a műmenő dögökkel, akik velem is ugyanezt megtennék szemrebbenés nélkül -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!