Kaposvári Egyetem mintatanterve mikor lesz látható a Neptunban?
Figyelt kérdés
2019. aug. 11. 15:39
1/4 anonim válasza:
Mért lenne látható a neptunban? Egyetem oldalán vannak fent a mintatantervek..
2/4 A kérdező kommentje:
Meg szeretném tervezni az órarendem órarend tervezőben, de így nem tudom
2019. aug. 12. 19:16
3/4 Girlll3 válasza:
A tantárgyakat miután felvetted, utána tudod megnézni az órarendben, hogy mi mikor lesz. A tantárgyakat pedig tantárgy felvételi időszakban tudod felvenni. A mintatanterv a honlapon szokott fent lenni, ugyanúgy, ahogy a az aktuális félév menetrendje, tehát pl az, hogy mikor lesz tárgyfelvételi időszak.
4/4 Girlll3 válasza:
De küldök egy linket is, itt találod szakonként lebontva a mintatanterveket.:
A 8-as pont alatt találod.
Különben beiratkozásnál mindent el szoktak mondani. Gondolom, most leszel elsős. Ja, és én egy volt tanulmányi előadó vagyok, akit kirúgtak, csak nem ezen az egyetemen voltam tanulmányis. Jah... Sok sikert az első évedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!