Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diszkalkuliám van és 2 év...

Diszkalkuliám van és 2 év múlva érettségizem. Matekból fel vagyok mentve. A felvi.hu-n hogy tudom majd beállítani a pontszámítást?

Figyelt kérdés
Diszkalkuliám van,azaz számolás zavar. 40 többletpontot ad erre a kalkulátor,de mindenképpen be kell írni a matematikát,mint tantárgyat. Ezekszerint nem mehetek egyetemre? Csak kíváncsiságból kitöltöttem,hogy mennyi pontom lehet,mert mindenből 4-es 5-ös vagyok és teljesen elkeseredtem:(
2019. júl. 31. 17:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
A barátnőm is így van, neki a matek helyett választani kell egy másik tárgyat, amiből érettségizni megy, tehát 2 választott tárgya lesz és azt számítják bele. A kalkulátorba viszont ezt nem lehet így beállítani szerintem.
2019. júl. 31. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:
19%

Utolso elottinek igaza van, mit izgulsz rajta ket evvel elotte? Neked jelenleg semmit se lehet szamitani, tehat felesleges ezzel most foglalkoznod.

De az elotte szoloknak is igaza van, nem mehetsz olyan egyetemre ahova kell a matek kotelezoen, mashova mehetsz. Baratnom is fel volt mentve, megis felvettek a SZFEre. Hogyne mehetnel? Azert nem olyan sulyos gond ez.

2019. aug. 1. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!