Szerintetek bevezetik szeptembertől a kötelező nyelvvizsgát és emelt érettségit?
Elkapkodtam a jelentkezést, nem vettek fel sehova sem, így a tanulmányaimat 1 évig pénzügyi számviteli ügyintéző OKJ tanfolyamon fogom folytatni.
Szerintetek el fogják még halasztani ezt az egész dolgot? Mert akkor nagyon sok ember nem tudna tovább tanulni.
És mi van azokkal, akiknek nem adatik meg, hogy külön tanárhoz tudjanak járni az emelt vagy a nyelvvizsga miatt?
Szerintetek mi lesz?
Valahol azt is olvastam, hogy egyes szakokon haladékot fognak adni.
Szerintem is akàrmilyen szivatásnak tűnhet elsőre, van értelme a szigoritásnak.
Nekem is sikerült egy emelt érettségi, és angol b2 nyelvvizsga, pedig sosem tartottam magam szorgalmas tanulónak.
Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy azért vannak hátrányai is pl. A szakkolégiumban ahol én voltam egy ideig, kb 40en voltunk, abból 2-3 embernek volt már az egyetemi felvételi előtt nyelvvizsgája, szóval ha ez a szabály már akkor is lett volna,nem működhetett volna a szakkolégium(kiváncsian várom, hogy jövőre,mihez fognak kezdeni).
De alapvetően, a sok értelmetlen kormánydöntesek közül ezt az egyet én is támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!