Az a biológia/kémia házim, hogy írnom kellene biológiai illetve kémiai természetű problémákat. Említenétek nekem néhányat?
Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 16:25
1/4 anonim válasza:
Környezetszennyezés, ózonréteg elvékonyodása, globális felmelegedés, savas esők kialakulása, üvegházhatás, erdőirtások
Ezeket bioszból tanultam, de tulajdonképpen pl a savaseső az kémiához is mehet
2/4 csodabogyesz válasza:
Ha a problémák alatt környezeti problémákat, terheleseket értesz, es nem egy logikailag elgondolkodtató kérdést, akkor biologiabol: biodiverzitás csökkenés, monokulturak létrehozása, rovarirtoszerek (régen pl a DDT), erózió, deflacio érzékeny területek, fajok kipusztulasa, tulhalaszas, orvadaszat/halászat, detergensek vizekbe juttatása, deep water horizon (olajfuro torony katasztrófa a múltban) biológiai hatásai pl a vízi elovilagra, miért csökken a fecskék száma...
3/4 anonim válasza:
"üvegházhatás"
Nem is tudtam, hogy ez probléma.
E nélkül nem lenne élet a Földön.
Az üvegházhatás erősödése, vagy az üvegház-hatású gázok koncentrációjának emelkedése, na az már probléma lehet. De az üvegházhatásnak örülni kell, különben nem lennénk!
4/4 anonim válasza:
Krónikus hasnyálmirigy betegség.Az enzim hiány miatt nem bontódnak le az ételek és emiatt enzimpótló gyógyszerre van szükség.Biológia,kémia. 2:1-ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!