Egy jó rajz kéne nekem a matek házimhoz. Megtudnátok e csinálni?
Figyelt kérdés
ABCD gúla ABC alapélei 18 cm hosszú szabályos háromszög. A gúla oldalélei hossza 6(gyök)6. Az AB és AC felezőponton át az AD éllel párhuzamos síkot fektetünk.
Határozzuk meg a síkmetszet területét!
A másik feladathoz a tetraéder oldalainak hosszát kéne felrajzolnom, hogy melyek 10 cm hosszúságúak.
Egy 30cm élű kocka minden csúcsából levágunk egy olyan tetraédert amelynek egyik csúcsa a kocka csúcsa, a másik három pedig az ezen csúcsokba futó éleknek a csúcshoz közelebbi harmadolópontjai.
Ha valaki feltudná rajzolni nekem az adott adatok alapján a tetraéder éleinek hosszát azt megköszönném <3
2018. dec. 30. 13:40
2/4 anonim válasza:
Upsz,rosszul csináltam a rajzot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi 😊😊
2018. dec. 31. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!