Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene nekem jó matekos?

Segítene nekem jó matekos?

Figyelt kérdés

Na szóval,most nagyon ezeket vesszük és hát se kép,se hang,persze nem az van hogy 5percet ültem felette és már másra támaszkodok..valóban nem értem ezért is kérem egy jó matekost hogy segítsen...Előre is köszi!😊

[link]

2018. dec. 16. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Tegnap is láttam, hogy feltöltötted ezeket a feladatokat, de ennyi feladatot senki sem fog neked megoldani. Az első csapathoz ajánlok egy munkalapot:

[link]

Ennek használatához van egy videó is:

https://www.youtube.com/watch?v=1NB8UIREgNw&feature=plcp

Ha ezt tudod használni, és ennek segítségével megoldod a feladataidat, akkor a többihez is ajánlok majd.

2018. dec. 16. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jobb videókat keresel, innen is elindulhatsz:

https://www.youtube.com/results?search_query=teljes+n%C3%A9g..

2018. dec. 16. 11:02
 3/6 dq ***** válasza:

#1: „Tegnap is láttam, hogy feltöltötted ezeket a feladatokat, de ennyi feladatot senki sem fog neked megoldani. ”

+1: írja ki külön kérdésekbe az egyes feladatok a pontjait. Esetleg kettesével. De ne így..

2018. dec. 16. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de így nem segítek Neked, mert irreálisak az elvárásaid. Legalább annyit dolgozz hogy rendesen kiírod a kérdéseidet!

Üdv: egy matematika szakos tanár

2018. dec. 16. 11:25
 5/6 Tom Benko ***** válasza:
A másik kérdésednél már megadtam egy csomó segítséget.
2018. dec. 17. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezeknek lehet látni a megoldását ránézésre. Nem értem, mi a bajod.

Például a teljes négyzetté alakítás is nevetségesen egyszerű.

Legyen ugyanis egy másodfokú kifejezés k(x)=A*x^2+B*x+C.

Ezt a következő képlettel kell teljes négyzetté alakítani:

k(x)=[gyökA*x+(B/2gyökA)]^2-B^2/4A+C.

Csak annyi a feladatod, hogy a képletbe beírod a számokat. Általános iskola 3.osztály.

2018. dec. 18. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!