The walking deadről egy hosszabb sorozatajánló?
Az a feladat, hogy egy általunk választott filmről/sorozatról kell ajánlót írnunk. Utánanéztem az interneten, de ott csak nagyon rövid ajánlásokat találtam. Aki ismeri a sorozatot segítene írni egy hosszabbat? (1oldalnak kell lennie)
Vagy valami ötlet, hogy mit írhatnék bele?
Most komolyan. Te választod a sorozatot. Nincs egyetlen sorozat sem, amiről tudnál írni 1 egész oldalt?
Írni tudsz? Hogyhogy?
Én így kezdeném:
Mit tennél akkor, ha az a világ, amit ismersz teljesen megváltozna? A barátaid, szeretteid hirtelen más testet öltenének, soha többet nem tudnál velük kommunikálni, és ahhoz hogy túléld, meg kellene ölnöd őket? Mit tennél akkor, ha az emberek 90%-a a szeretteid sorsára jutnának?
A walking dead erről is szól, egy ember szempontjából mutatja be azt a hatalmas változást, amit az ún. zombie apokalipszis okozott. A zombi apokalipszis azt jelenti, hogy stb stb stb.........................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!