Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Matek szóbelin, a tételnél,...

Matek szóbelin, a tételnél, amit húzol lehet használni függvénytáblázatot?

Figyelt kérdés
előre is köszi (a feladatmegoldásnál gondolom igen,de a tételnél akkor ez nem lenne túl egyszerű,egyébként középszintű matek szóbelire gondolok,aki nem érte el a 20%-ot)
2010. jún. 19. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, lehet használni úgy tudom
2010. jún. 19. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is szóbelizem, és azt nem tudom, hogy a definíciónál, a tételkimondásnál lehet-e, de bízom benne!!!

Sok szerencsét!

Te mikor szóbelizel? Én szerdán...

2010. jún. 19. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:
jahjj én hétfőn és nagyon izgulok.:( Én is ezen gondolkodtam,h nem lenne-e az úgy túl egyszerű,hogy lehet használni.Sok szerencsét neked is.:)
2010. jún. 19. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetem (utolsó válaszolótól),hogy Te miket nézel át?Annyi minden van...:( köszi
2010. jún. 19. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Én semmit nem néztem át, nem is fogom. :D

A többire koncentrálok, de amúgy az egyik tanárom mondta, hogy ha eljutok a szóbelire matekból, akkor segíteni fog. :D

2010. jún. 19. 18:28
 6/6 anonim válasza:
nállunk nem lehet használni . . . csak a feladatmegoldásnál
2010. jún. 20. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!