Miért nem kedvelik egymást a Corvinusosok és a BME-sek?
Ez csak egy amolyan poén. Versengés a két egyetem között.
Sajnos mindkét táborban vannak olyanok, akik komolyan veszik és gyűlölködnek. Ők az igazi idióták.
#1 automatikusan állította ezt a kategóriát az oldal a kérdéshez, de mindig meglepődöm a látogatók áradó kedvességétől.:DD
A többieknek köszi a választ, akkor ez csak egy olyasféle poén
Én BCE-s vagyok a barátom meg BME-s, azért elviseljük egymást :D De inkább tényleg poén az egész, van egy kis versengés az egyetemek között, de mivel csak a BME GTK-val lehetne max párhuzamot vonni nem lehet konkrétan összehasonlítani hogy melyik egyetem a jobb. Nem is kell szerintem, mindkettőn jó a színvonal. Itt gyk-n láttam még csak hogy néhányan tényleg egymásnak estek hogy melyik a jobb egyetem (esetleg gazdasági szakok kapcsán még a BCE vs BGE szokott menni), de a "való világban" nem jellemző hogy így összekapjanak.
Mi is szoktuk ugratni egymást a barátommal az egyetem kapcsán, hogy pl előbb kap nyugdíjt mint diplomát vagy hogy vegyek fel egy kivágott topot vizsgára és tanulnom se kell. De nem gondoljuk vagy vesszük ezeket a hülye beszólásokat komolyan.
Erről ez a vicc jut eszembe:
- Miért nincs tavaszi szünet a BME-n?
- Nehogy a diákok pihenés helyett elvégezzék a Corvinust.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!