Hogy kell ezt a feladatot kiszamitani?
Kicsit lemaradtam az anyaggal es nem tudom kovetni...
Mennyi NaOH kell 300 ml 10 es ph ju oldathoz?
A feladata levezetese is erdekelene; szeretnem meg is erteni.
Koszonom a segitseget
Kosz hogy ezt megirtad...
Micsoda emberek vannak.
Biztos fideszes...
Ha segítséget vársz, a minimum, hogy odafigyelsz, kit, hogyan kérsz meg. Például megfelelő témakörben írod ki. Mert ott az válaszol rá, aki az adott témakörben válaszolni szándékozik.
Szóval töröld csak nyugodtan és írd ki a házi témakörbe.
Amúgy nagy-nagy korlátoltság oda politikát keverni, ahol nincs is és helye sincs.
A feladat szintje szerint nem vagy abban az életkorban sem, hogy bármi értelmes politikai véleményed lenne.
Szóval ne.
Főleg ide, a tudomány rovatba.
Egyébként, ha az alábbit végignézed, megérted, az alapján simán megcsinálod a feladatot. 1-4. oldalig van a téged érintő rész.
Levagytok sz...va
Mar van aki privatban segitett minden akadeskodas nelkul..
Neki itt is koszonom.
Nektek nem..
"Levagytok sz...va"
Linkeltem neked, xaros 4 oldalt kellett volna elolvasnod, hogy magad megoldjad a problémádat, legalább meg is taunltad volna, de ez neked nem segítség, sőt le vagyok xarva.
Csak ha valaki megcsinálja helyetted, az a jó.
Így megérdemelnéd, hogy a kutya se segítsen.
Azert vagytok lesza@va mert nem kioktatast kertem egy olyan hatalmas dolog miatt mint rossz csoportbs kiirast, hanem egy kis segitseget.
Kulon kiirtam hogy szeretnem megerteni is tehat nem a vegeredmeny kell hanem vki magyarazza mar el mint egy tanar mit hogy kell.
Nem kell itt hoborogni hogy nem hagyom magam.
Olyanok vagytok mint a tanarok. Azt hiszik ok is hogy mindent megtehetnek...
Nézz csak fel a fejlécre.
Hova is került végül a feladat?
Nem volt igaza az elsőnek?
A hőbörgést te kezdted. Segítségért jöttél ide, bárki, aki veszi a fáradtságot, hogy ráfirkant, akár hasznosnak véled, akár nem, megérdemli, hogy ne bunkózz, ha te vársz szívességet. Ha annyit írtál volna válaszként, hogy oké, rossz kategória, de ha már itt van, segítsen valaki, nem is lett volna gond. Nem, neked rögtön sértetten méltatlankodni kell, suttyó módon politikával keverve.
Pontosan azért is reagáltam.
Kaptál tőlem egy linket, ahol minden infó rendelkezésre áll, hogy megértsd és megoldd a feladatot, és mivel te oldottad volna meg, meg is jegyzed.
Tanulni így lehet eredményesen.
De az neked értéktelen, mert akkor a saját agyadat is használni kéne.
Tutira el sem olvastad.
Nem volt igaza az elsonek.
Eletem 2. kerdese volt itt a gyakorikerdesekben, eltvesztettem.
De azt meg en is tudom; hogy kerdest torolni es ujrakiirni nem lehet; ugyhogy duplan nem volt igaza.
A kerdesre gyorsan kellett a valasz es itt sz@rakodtatok hogy rossz helyre irtam ki...
Igen es belevittem a politikat mert pont az ilyen kotekedok miatt van ez a kaosz mert ilyen hulyek iranyitanak pl a hivatalokban is akik abba kotnek bele amibe akarnak.
Lasd magatokat.
Meg se nyitottam...
Nem linket kertem, hanem valakit aki eltudja mondani 15- 20 mondatban ertelmesen hogyan kell kiszamolni.
Es lass csodat volt aki tudott irnj privive es megirta es megertettem.
Ti meg huzzatok az idot a rossz helyre kiirt kerdesek miatt...
Szóval, másodszor írtál ki kérdést, rosszul és még te állsz neki xart dobálni.
Gusztustalanul és tökéletesen alaptalanul politikát belekeverve.
""Meg se nyitottam...
Nem linket kertem, hanem valakit aki eltudja mondani 15- 20 mondatban ertelmesen hogyan kell kiszamolni. "
Grat.
Az a link pontosan azt tette.
Szanalmas...
Azt irtad, hogy elkuldtel egy linket ami 4 oldal.
Most meg azt hogy az 15-20 mondat az egesz.
Hagyjuk az egeszet. Vsn aki segitett; te meg foglalkozz azzal hogy rossz helyre irtam ki egy kerdest.
Felesleges valaszolnod is, mert en ezzel tobbet nem foglalkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!