Valaki lefordítaná SOS-ben németre kérem?
Ezt a "levelet" kellene írnom de fél év alatt szerintem nem kellene ilyeneket kérni a tanárnak... :( (Mármint fél éve tanulom 2. nyelvként a németet)
Szerintem egy Zenefesztiválra (Musikfestival) muszáj vinni saját vizet/ételt, hogy elkerüljük a baleseteket.
A sok rajongó miatt az embereknek vigyázni kellene az ékszereikre. Ahol sok ember van, ott sok a szemét is, ezért legalább a saját szemetünket össze kellene szednünk. Az embereknek tiszteletben kellene tartaniuk a fellépők készülődését.
Előre is köszönöm, és ha nektek van valami ötletetek, hogy mit illik/kellene csinálni egy fesztiválon szívesen várom :) Ha lehet a lehető legegyszerűbb szavakkal kellene köszi köszi kösziii :)
Szerintem egy Zenefesztiválra (Musikfestival) muszáj vinni saját vizet/ételt, hogy elkerüljük a baleseteket
Meiner Meinung nach mouss man zu einem Musikfestival
selbst etwas zum Essen und Trinken mitnehmen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!