Igaz-hamis típusú dolgozat.40 db állítással,21 ponttól 2-es. Hogy van a legtöbb esélyem átmenni, ha nem tanultam?
Én arra jutottam, hogy majdnem mindenhová igazat, vagy hamisat írok. Tegyük fel, 4 db hamisat, 36 db igazat írok. Ha az igaz állításokból van több, jó eséllyel meglesz a 2-es.
Valakinek van jobb ötlete?
Nincs időm. :(
Más, ennél fontosabb tárgy miatt.
Hosszú az anyag.
Az én verziómnál jobbak az esélyek, ha igazból van több, jó eséllyel meglesz, nem?
2. Csak egy tipp:D ha tényleg nem tudok semmit elvileg úgy több esélyem van, ha úgy írom, hogy majdnem minden vagy igaz , vagy hamis lesz, mintha teljesen össze-vissza írnám.
3. Ez igaz :DD régebbi ismeretek és egyszer át tudom olvasni, mondjuk olyan 6 db-ot tudnék biztosra... a többit pedig úgy írnám, ahogy terveztem
Less valakiről :)
Az ilyen felelet választós dolgozatoknál könnyű egymásnak súgni :D
#7. Megpróbálok. ;)
Sztem "A" és "B" csoport is lesz :(((( és nagyon figyel majd a tanár :(
Amiket tudsz vagy megérzésed van rá, azokat beírod, amire gondoltad.
Utána megnézném, hogy az I-H milyen arányban állnak a kitöltött válaszaid alapján és megpróbálnám 50-50%-ra kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!