Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Igaz-hamis típusú dolgozat.40...

Igaz-hamis típusú dolgozat.40 db állítással,21 ponttól 2-es. Hogy van a legtöbb esélyem átmenni, ha nem tanultam?

Figyelt kérdés

Én arra jutottam, hogy majdnem mindenhová igazat, vagy hamisat írok. Tegyük fel, 4 db hamisat, 36 db igazat írok. Ha az igaz állításokból van több, jó eséllyel meglesz a 2-es.

Valakinek van jobb ötlete?

2018. jan. 8. 19:00
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Szerencsere nincs pontlevonás, helytelen válasznál. (Találkoztam már olyan igaz- hamis teszttel ahol volt.)
2018. jan. 8. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Átolvasod az anyagot, és mivel nem kell semmit sem tudnod magadtól, nem kell kifejtő választ adni, így nagy valószínűséggel eszedbe fog jutni a válasz. Ha nem is minden kérdésnél, de soknál. A többinél tippelsz.
2018. jan. 8. 19:04
 3/14 A kérdező kommentje:

Nincs időm. :(

Más, ennél fontosabb tárgy miatt.

Hosszú az anyag.

Az én verziómnál jobbak az esélyek, ha igazból van több, jó eséllyel meglesz, nem?

2018. jan. 8. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy igazból van több? :D
2018. jan. 8. 19:09
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként tanulás nélkül is biztosan tudsz majd válaszolni pár kérdésre, akár logika alapján, akár korábbi ismereteid alapján, akár az alapján, hogy emlékszel rá az óráról.
2018. jan. 8. 19:10
 6/14 A kérdező kommentje:

2. Csak egy tipp:D ha tényleg nem tudok semmit elvileg úgy több esélyem van, ha úgy írom, hogy majdnem minden vagy igaz , vagy hamis lesz, mintha teljesen össze-vissza írnám.

3. Ez igaz :DD régebbi ismeretek és egyszer át tudom olvasni, mondjuk olyan 6 db-ot tudnék biztosra... a többit pedig úgy írnám, ahogy terveztem

2018. jan. 8. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Less valakiről :)

Az ilyen felelet választós dolgozatoknál könnyű egymásnak súgni :D

2018. jan. 8. 19:19
 8/14 A kérdező kommentje:

#7. Megpróbálok. ;)

Sztem "A" és "B" csoport is lesz :(((( és nagyon figyel majd a tanár :(

2018. jan. 8. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tippelj mindenhol, biztos van ami logikus, mellesleg minden egyes kerdesre 50 szazalekod van h eltalald szoval amirol fingod nincs ott legyen mindig igaz
2018. jan. 8. 19:48
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Amiket tudsz vagy megérzésed van rá, azokat beírod, amire gondoltad.

Utána megnézném, hogy az I-H milyen arányban állnak a kitöltött válaszaid alapján és megpróbálnám 50-50%-ra kihozni.

2018. jan. 8. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!