Jónás Judit mária kérdése:
Mi a cukor fagyáspontja?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 15:25
1/1 anonim válasza:
Először is: mennyi. Másodszor: a cukor már meg van kristályosodva, így nem fagyhat meg. Karamellé avanzsálása során pedig megolvad (és mind kémiai, mind fizikai szempontból megváltozik.) Amúgy, ha jól tudom, 186 °C a fagyáspontja, de ez nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!