Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a cukor fagyáspontja?

Mi a cukor fagyáspontja?

Figyelt kérdés
Kérlek minél gyorsabban válaszoljatok mert gyorsan kell...
2015. okt. 15. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Mármint a szacharózé? 186 fok.
2015. okt. 15. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem... a sima naturális cukorra gondoltam, mert az olvadáspontját tudom, hogy 160 Celsius fok de a fagyást nem!
2015. okt. 15. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha a víz 0 °C-on megolvad, akkor hány fokon fagy meg?

(talán a cukorra is működik az analógia)

2015. okt. 15. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Most fordulok le a székről...
2015. okt. 15. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

:D ez komoly vagy csak troll?

de amúgy a jég fagyáspontját tudod?

2015. okt. 15. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
160°C-on fagy meg.
2015. okt. 15. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
mármint a cukor
2015. okt. 15. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed mikor fagyik meg a megkristályosodott cukor?! A cukor meg van fagyva, és csak karamelizálódás közben olvad fel.
2015. okt. 15. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!