Mi a cukor fagyáspontja?
Figyelt kérdés
Kérlek minél gyorsabban válaszoljatok mert gyorsan kell...2015. okt. 15. 16:27
2/8 A kérdező kommentje:
Nem... a sima naturális cukorra gondoltam, mert az olvadáspontját tudom, hogy 160 Celsius fok de a fagyást nem!
2015. okt. 15. 16:45
3/8 anonim válasza:
Ha a víz 0 °C-on megolvad, akkor hány fokon fagy meg?
(talán a cukorra is működik az analógia)
5/8 anonim válasza:
:D ez komoly vagy csak troll?
de amúgy a jég fagyáspontját tudod?
8/8 anonim válasza:
Azt kérdezed mikor fagyik meg a megkristályosodott cukor?! A cukor meg van fagyva, és csak karamelizálódás közben olvad fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!