Mechanika házi?

Figyelt kérdés

mechanika házi feladatomért 20000Ft-ot fizetnék annak aki megcsinálja a jövő héten. (Egy hozzá értőnek kb 3-4óra alatt megvan az egész)

Köszönöm a segítséget,ha érdekel írj bátran:)

20/f

2017. nov. 11. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen mecha? Gépész? Építő? Tedd ki ide.
2017. nov. 11. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért titkolózol ennyire? Tedd ki ide, tuti segít valaki. Lehet még meg is oldja valaki (esetleg én is).
2017. nov. 12. 09:12
 3/5 A kérdező kommentje:
bocsi a nem ide tartozó kérdésért, az lenne a kérdésem hogy egy konzolos kéttámaszú tartónál hogy tudom megállapítani hogy merre forgat egy erő? ugye ennek az egyik oldalán rögzített IZÉ van, a másikon pedig görgős. a rajzon fentről lefelé/fordítva vannak beírva az erők, ezt honnan tudhatom meg hogy merre forgat? ill. ha óramutató járásával megegyezően, akkor -? köszönöm!!
2017. nov. 12. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

"hogy tudom megállapítani hogy merre forgat egy erő"

Általánosságban:

Az erő mindig a hatásvonala mentén forgat (egy adott ponthoz képest a hatásvonalra merőleges távolsággal).

Az hogy pozitív vagy negatív "mindegy", ha egy feladaton belül konzekvensen ugyanúgy veszed figyelembe a koordináta rendszert.

Ha feltételezel(!) egy ismeretlen erőhöz egy irányt és eredményül negatív számot kapsz akkor az nem azt jelenti, hogy az az erő (a felvett koordináta rendszer szerint) negatív irányba mutat, hanem, hogy az elején rosszul vetted fel (feltételezted) az irányát.

2017. nov. 13. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy tudok segíteni.

Tedd ki ide.

2017. nov. 27. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!