Ezt hogyan lehetne kiszamolni? Matek.
Figyelt kérdés
Egy utkeresztezodestol kelet felé egy uszoda van 1800m re, míg dél felé egy focipalya van 2400mre. Milyen tavol van az uszodatol es a focipalyatol az az iskola, mely az uszodatol egyenes út vezet ami a keleti irantol jobbra tér el 75°24' et, mig a focipalyatol az iskolához egy olyan egyenes ut vezet, amely a déli iranytol ra ter el 94°48'et?2017. nov. 9. 18:17
2/2 A kérdező kommentje:
Hasonló. Nekem az UI távolság az 2295.2m lett, a PI távolság pedig 2385.25m lett. a kerekítéseket mindig 2 tizedesig vittem, éa a szögeket sem kerekítettem csak 1 tizedesig.
köszi! <3
2017. nov. 9. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!