Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazást írni segít valaki?...

Fogalmazást írni segít valaki? A címe: ha lenne varázspálcám Soha sem voltam jó fogalmazásírásból főleg ha képzelőerő is kell hozzá.

Figyelt kérdés

#házi feladat #iskola #fogalmazás ##varázspálca ##varázslat
2017. okt. 23. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ehhez nem feltétlenül kell képzelőerő. Fogalmazd át a kérdést úgy, hogy:

- Mit tennék, ha bármit megtehetnék?

- Mire lenne szükségem? Mit szeretnék? Mit tennék a világban?

2017. okt. 23. 14:48
 2/3 anonim válasza:

Pl:Ha lenne varázspálcám,varázsolnék magamnak egy .......(pl:gyönyörű kertes házat)aztán varázsolnék magamnak hat .....

(lovat),de biztosan a pálcám segítségével egy csomó jótettet is véghez vinnék közösség számára!......(pl:autobaleseteket akadályoznék meg,megakadájoznám hogy a viharok pusztítcsanak,összehoznék szerelmes párokat)Meg..egy csomó jó dologra!Szeintem roszra nem használnám,bár ezt nem tudhatom hisz nekem nincs varázspálcám.

Tessék.Remélem jo lett amelyik rész nem tetszik átalakíthatod csak most ez jutott eszem be.

2017. okt. 23. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😙
2017. okt. 24. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!