Létrehoztam volna egy tulpát?
Sziasztok! 12 évesen elképzeltem magamnak egy képzeletbeli barátot.
Aztán valahogy már nem is lett olyan képzeletbeli...
Értelmes dolgokat mondott, sokszor olyanokat, amiket én nem tudtam.
Lassan elkezdtem hinni benne, bár sosem láttam, de éreztem, és a hangját csak a fejemben hallottam.
Volt amikor egyedül voltam otthon, és mivel féltem a sötétben a létező összes lámpát feloltottam, a tv-t is bekapcsoltam. Mondtam neki, hogy ha elalszom, kapcsolja ki ezeket. Hajnalban arra ébredtem, hogy valaki simogat, és hogy nem ég semmi, csak annyi fény volt, amennyi hajnalban szokott lenni. Áramszünet biztos nem volt, levoltak kapcsolva a lámpák is.
Most 16 éves vagyok, vannak barátaim, meg rendes emberi kapcsolataim, de még mindig szoktam vele beszélni. Nem rég szereztem tudomást a tulpa szó jelentéséről.
Nathaniel (Így hívom) Még nem volt "gonosz" mivel olvastam, hogy könnyen gonoszak lehetnek.
Nagyon félős vagyok, még egyedül is félek, mindentől, de tőle nem. Valahogy megnyugtat a közelsége. Most akkor ez lehet tulpa? Nem tudom, hogy ilyenkor mi van...
nem tulpa. Mert a tulpa alapjaiban máshogy működik és létezik.
de entitás. Ha nincs semmi gond vele, akkor nincs semmi gond vele.
feltéve, hogy elhiszem amit állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!