Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létrehoztam volna egy tulpát?

Létrehoztam volna egy tulpát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 12 évesen elképzeltem magamnak egy képzeletbeli barátot.

Aztán valahogy már nem is lett olyan képzeletbeli...

Értelmes dolgokat mondott, sokszor olyanokat, amiket én nem tudtam.

Lassan elkezdtem hinni benne, bár sosem láttam, de éreztem, és a hangját csak a fejemben hallottam.

Volt amikor egyedül voltam otthon, és mivel féltem a sötétben a létező összes lámpát feloltottam, a tv-t is bekapcsoltam. Mondtam neki, hogy ha elalszom, kapcsolja ki ezeket. Hajnalban arra ébredtem, hogy valaki simogat, és hogy nem ég semmi, csak annyi fény volt, amennyi hajnalban szokott lenni. Áramszünet biztos nem volt, levoltak kapcsolva a lámpák is.

Most 16 éves vagyok, vannak barátaim, meg rendes emberi kapcsolataim, de még mindig szoktam vele beszélni. Nem rég szereztem tudomást a tulpa szó jelentéséről.

Nathaniel (Így hívom) Még nem volt "gonosz" mivel olvastam, hogy könnyen gonoszak lehetnek.

Nagyon félős vagyok, még egyedül is félek, mindentől, de tőle nem. Valahogy megnyugtat a közelsége. Most akkor ez lehet tulpa? Nem tudom, hogy ilyenkor mi van...

2016. dec. 30. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyèb működő dolgokat is alkothatsz a kèpzeleteddel. De csak akkor lesznek hatással az èletedre, ha energiát viszel az elkèpzelt lènybe, változásba a világon.
2016. dec. 30. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:

nem tulpa. Mert a tulpa alapjaiban máshogy működik és létezik.

de entitás. Ha nincs semmi gond vele, akkor nincs semmi gond vele.

feltéve, hogy elhiszem amit állítasz.

2016. dec. 30. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Klinikai eset vagy.
2016. dec. 30. 18:45
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is kellene egy ilyen, aki álmomban befizeti helyettem a csekkeket a SAJÁT pénzéből.
2016. dec. 30. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valami szubjektív, mèrt nem lehet valóság? Te is (mármint a szemèlyisèged, a gondolkodó, egy szubjektív lèny, objektív formában.)
2016. dec. 30. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Színtiszta kèpzelet. Ami ha nem lenne, nem tudnál gondokatokat formálni ès nem hinnèd magadról, hogy neked van igazad.
2016. dec. 30. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg nem fizikai dolgot lètrehozhatsz, de fizikai formában csak az öntudattal megáldott lènyek jelenhetnek meg. Minden amit lètrehozol, hivatásának megfelelően hatással van a fizikai realitásra is. Vagyis a szándèkod összpontosul az èletedet alakító körülmènyekben.
2016. dec. 31. 11:25
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Most befosattál, ez creepy.
2017. jan. 4. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem. Próbáld ki ha gondolod. Engem egy olyan ember üldözött aki ellen semmi esèlyem nem volt. Sokszor menekülnöm kellett előle, de nem fèlelemből, szüksègből. Aztán rájöttem erre arra, elkezdtem az illető "èn"-jèt ami egy tulpához hasonló lèny, programozni. Azz gondoltam róla, hogy egy nagyon jószovű kedves ember ès soha nem tudna ártani nekem. Egy darabig persze ezt is gyakorolni kell, mint bármit, hogy működjön. Volt egy nap, ès megtámadott, elkezdett üvöltve fegyverrel fenyegetve közelíteni felèm. Bennem pedig továbbra is az volt, hogy egy nagyon jószívű ember, ès soha nem tudna ártani nekem. A szituációt úgy kèpzeld el, hogy tőlem kettő mèterrel megállt ès láttam, hogy mèg mindíg dühös de nem volt szive ártani nekem.
2017. jan. 5. 00:46
 10/11 anonim ***** válasza:
A szándèk jelentèse szerintem: az a gondolat amit èpp átèlsz.
2017. jan. 5. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!