Mond vaamit az a szó hogy Tulpa? Tulpát készíteni hogyan kell? Olvastam Leslie. L. Lawrence könyvét de a készítés folyamata érdekelne?
Figyelt kérdés
tulpa,ezotéria2016. nov. 20. 20:11
1/12 anonim válasza:
ha kérdezned kell nem tudod megcsinálni.
Amikorra eljutnál oda hogy megtudnád csinálni, már nem akarnád megcsinálni.
2/12 anonim válasza:
Valaki mégiscsak megcsinálta őket, tehát honnan veszed, hogy ha, tegyük fel, a kérdező olyan magas spirituális szinten lenne - ahol nyilván nincs -, akkor "már nem akarná"? Miért ne akarná? Most nem tudja, az tény, a többi a te spekulációd.
3/12 A kérdező kommentje:
2.es Válaszoló: A Kérdező sem tudja milyen spirituális szinten van tehát elvileg alkalmas lehetek az elkészítésére... úgy mint bárki más
2016. nov. 20. 21:05
4/12 anonim válasza:
Hmm, félig igazad van. Mert oké, én is feltételeztem, hogy nem vagy, és az nem volt jogos. Ha viszont ott lennél, akkor te tudnád magadról, abban biztos vagyok.
5/12 A kérdező kommentje:
Gyakorlat teszi a mestert és ez egy univerzális tény.
2016. nov. 20. 21:20
6/12 anonim válasza:
Tudtommal tibeti szerzetesek "készítik" az elméjük erejével.
7/12 anonim válasza:
1, vagyok.
Ajánlom a Vörös Oroszlán elolvasását.
Mire eljutott a főszereplő a projekció létrehozásáig már elmúlt minden korábbi indítéka ami arra az útra lökte. Ebben áll a fejlődés, nem a nagyobb hatalom elérésében.
8/12 A kérdező kommentje:
nos ami a Tulpát illetve az ún. szakirodalmat illeti kinek a pap kinek a papné:D
2016. nov. 21. 20:49
9/12 anonim válasza:
Tulpákról nincs szakirodalom.
Ami van, az ponyvaregény.
10/12 A kérdező kommentje:
a szakirodalom kifejezés alatt ezt értettem én is ezért van ott az ún-szócska:D
2016. nov. 21. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!