Magyar érettségin kaphatok nulla pontot?
Ne aggódj, szinte lehetetlen. Nálunk aki kilenc pontot kapott a novellára, elszúrta az egész szövegértést, és az összes levonható pontot levonták a helyesírására, bár szóbelire épphogy engedték, de onnan felhúzta hármasra - úgy, hogy majdnem póttételt húzott, tehát semmit sem tudott arról sem. Nem olyan vészes az, amilyennek tűnik, ne aggódj. :)
A matek miatt se, diszkalkuliával, négy évnyi bukással mentem, 32%-om lett, mondjuk nekem hihetetlen aranyos volt a tanárom, elég sok helyen besegített javításnál. A függvénytábla nagyon sokat segít amúgy. Csak ne feszülj rá.
Meglesz, nyugi. Matek sima, én is buktam félévkor, mégis ötös lett, ha ott leszel fejben, és nem elhiszed, hogy egyszerűek a feladatok, simán meg fogod tudni írni. :)
Magyarod meg nem lesz értékelhetetlen, nem te vagy az egyetlen ember, aki így műelemez, max nem kapsz max pontot tartalomra, és gyúrni kell egy kicsit az ötösre, nabumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!