A kerdesem a kovetkezo lenne. Szerintetek nulla tudassal, kevesebb mint egy ev alatt at lehet menni a matek erettsegin?
Figyelt kérdés
Utobbi 1-2 evben alighogy kettes lettem belole. Osztalytarsam probalt mindig felkesziteni, de remenytelen voltam. Nagyon felek, szo szerint idegfeszito, hogy mar nyaron is ezen gorcsolok. De magan tanart is eleg nehez lesz szereznem, mivel tanar fuggo is a dolog.2016. júl. 24. 02:01
1/6 anonim válasza:
Ha tanulsz eleget, akkor megtudod írni
2/6 anonim válasza:
Nézd meg a régebbi érettségiket (ingyen és bérmentve egy rakat oldalról le lehet tölteni), beírod a gugliba, és kiadja. Ha azokat magadtól meg tudod írni olyan 40 pont körülire, akkor élesben sem érhet akkora meglepetés, hogy 25 pont ne sikerüljön. Ami a legfontosabb, hogy ha a matekot nem is érted, tanuld meg használni a függvénytáblázatot; a megfelelő képlet feltüntetése is legalább 1 pontot ér.
3/6 anonim válasza:
A matematika nem tanárfüggő. Ha az osztálytársad nem tudott megtanítani, akkor próbálkozz másképp, fordulj szakemberhez, vagy kérdezd meg a tanárodat, mit kéne másképp csinálnod.
4/6 anonim válasza:
Eü szakközépben érettségiztem, 1995-ben (igen, nem mai csirke vagyok). Ott a fizika volt kötelező, matekból nem érettségiztünk, csak annyit tanultunk, ami a fizikához kellett.
Úgy alakult az életem, hogy gazd terüketen dolgozom, és a pü vezető helyére engem akarnak. Muszáj volt leérettségiznem, tavaly. Hat hónap felkészüléssel lett 94%. Pedig utálom.
Hajrá.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Most kisse lenyugodtam:D A tanar fuggo dolgot, pedig azert irtam, mivel regebben 2 matek magan tanarom is volt. Egyiknel alig fogtam fel a matekot, mig a masiknel kb mindent konnyen megertettem. Viszont o most mar nem tud vallalni.:(
2016. júl. 24. 12:09
6/6 anonim válasza:
Szia! Én tudok ajánlani egy nagyon jó matek tanárt :) Én nála készültem, szintén a rossz jegyek miatt :D És az érettségim a végére 89% lett középen :D Írj ha küldjek elérhetőséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!