Segítene valaki angol szöveget írni?
1 éve tanulok angolul és nem igazán érzem, hogy ez lenne az én nyelvem, én inkább németes vagyok. Ezt a szöveget valaki lefordítaná nekem, apróbb hibákkal? (a hibákat zárójelben leírnátok?)
A szöveg a következő:
Az én kedvenc hobbim a pingpong. Általában iskolában szoktam játszani, mert edzésekre nem járok. 8 éve pingpongozok, de én csak hobbi szinten játszok. A pingponghoz kell egy asztal, ütő és kényelmes ruha. Rövidnadrág, és póló. Mostanában akkor játszok ha Kati néni megengedi.
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy ne szidjatok le, mert egy ilyen szöveget nem tudok lefordítani, de nagyon nem megy az angol :(
Tessék itt van,remélem jó lett:
My favorite hobby is ping-pong. I usually play at school because I'm not training. I've been pinging for 8 years, but I'm just playing hobbies. A table tennis should have a table, racket and comfortable dress. Shorts and t-shirts. Now I play if I'm allowed by Aunt Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!