Nem megy a verstanulás. Hogyan változtathatnék ezen?
Figyelt kérdés
A rím nélküli verseket nem tudom bemagolni. Most Vörösmarty Mihály-tol kellene megtanulnom a " A merengőhöz" című versét de sehogy nem akar összejönni. Első 2 sort bemagoltam 10 perc alatt, jött a következő 2, magába az a 2 is megy de az egészet egyben már nem tudom visszamondani. Van erre valami jó verstanulási módszer? Hogyan tudnám picit felpörgetni az agyam?2010. máj. 12. 23:48
1/1 anonim válasza:
Én azt csináltam,hogy hozzákötöttem valamihez a szavakat. Nem tudom,hogy ez neked segít-e, de nekem segített és közbe néztem a tárgyakra amiről eszembe kell, hogy jusson a szó..elmondtam így 4-5ször aztán ment.Sok sikert ügyes legyél.jah és ne magold,hanem próbáld meg megérteni amit tanulsz akkor jobban megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!