Statisztika - pszichológia egyetem? Egy napom van hátra és nem értek belőle semmit.
[URL= [link]
[URL= [link]
Az elso negy tablazatban latottakat leirasszeruen szovegesiteni kell.Azoknal a tablazatoknal amelyek folott hipotezis van megfogalmazva mar mas a tehendo.A mutatok alapjan meg kell hatarozni, hogy az a bizonyos hipotezis ervenyes vagy ervenytelen(elvetendo).Mindenik tablazat egy hipotezist hivatott alatamasztani.A tablazatokban talalt adatok melyek bizonyitjak, esetleg teljesen ellentomondanak a hipotezisnek, szinten szovegesiteni kell.
Grafinkonra is szukseg lesz ,de csak egyre.Te valasztod ki,hogy melyikhez keszitesz,viszont azoknal a tablazatoknal ahol a hipotezis nem allja meg a helyet, nem lehet kesziteni.Fontos,hogy olyan tablazatot valassz,ahol a hipotezis ervenyes.
Ez a házi és én abszolút nulla vagyok ebből a tantárgyból.. Megkérlek segítsetek, legalább azzal, hogy a 4 utolsó táblázat hipotézisei igazak vagy sem. Vagy a grafikon, Istenem azt sem értem egyáltalán. Mondjuk az első négy táblázat szövegesítése sem biztos, hogy menne. :| Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!