Milyen egyedi megoldással csináljam, hogy maximális pontot kapjak?
A suliban van egy ilyen verseny féle. Minden 8.-osnak van egy csapata és velük kell különböző feladatokat megoldani.
Ez még durván 1 hónap múlva lesz, de vannak előzetes feladatok. Ez az egész a foci vb-ről fog szólni. (amiről én szinte semmit sem tudok :S)
Az egyik feladat, hogy csináljunk egy tablót egy megadott ország jellegzetességeiről (kaják, nevezetességek stb.)
Aztán csinálni kell még egy tablót, azt pedig a focicsapat jellemzőiről (csapattagok meg minden amit csak tudni kell róluk)
Valljuk be, a csapatom elég béna, úgyhogy a rendes feladatoknál nem sok esélyünk van, ezért itt maximális pontot kéne szereznünk. Szerintetek hogy oldjam meg? Milyen egyedi megoldásokkal? Nem akarok beégni, tőlem elég sokat várnak :S
14/L
Hát legszivesebben én is hagynám a fenébe de kötelező -.-"
Az osztályfőnököm meg egy házsártos vénasszony és így is utál...
nevezd ki magad csapatkapitánynak és oszd szét a feldatokat a többiek között, te meg felügyeld őket és majd ők megcsinálják.
ha meg nagyon dolgozni akarsz, akkor meg vállald el azt a részt amikor az országokról kell adatokat gyüjteni. ennek semmi köze a focihoz, ezt illene tudni megcsinálnod.
( [link]
mi olyan nehéz ezen?
beírod a google-ba, kimásolod (ha van benned némi szorgalom is, akkor kicsit átírod) és kész
melyik országról kell gyűjteni?
De nem értitek...nem az adatok keresésével van bajom...
Hanem h. TABLÓT/PLAKÁTOT kell csinálni, és ahhoz kértem ötleteket. Hogy milyen egyedi megoldásokat használjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!