Hogyan kell az anatómiát tanulni? Mert akárhányszor nekiülök, mindig elmegy a kedvem 10 perc után mert annyira nehezen megy a fejembe ez a sok csont meg izom latinul.
Figyelt kérdés
Egészségügyi fősulira járok,de komolyan mondom,ez az anatómia amit itt kérnek,felér egy orvosival! Képtelen vagyok a fejembe verni...egész nap meg nincs se kedvem se időm a könyv felett ülni..mit csináljak? Nagyon elkeseredtem...:(2008. okt. 5. 16:24
1/13 anonim válasza:
Szia!
Sok időm ment el nekem is a tanulásával. Én rajzoltam. Megvettem az anatómia atlaszt és azzal párhuzamosan ,amit nem értettem kirajzoltam belőle. Nekem így volt könnyebb. Azért nem jó csak simán bemagolni, mert erre épül az élettan és a kórtan, aztán még néhány tárgy.
Sok sikert nekem már van két egészségügyi diplomám:)))
hová jársz különben?
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,akkor ezek szerint nem reménytelen..? Semmelweisre járok.eddig minden jó és happy volt,csak most pl.a koponyát és nem tudom térben elképzelni azt a rengeteg csontot...persze énis használok atlaszt,ami jó is, csak kisebb sokként ért mert nem gondoltam h ezt ennyire részletesen kell...akkor mit tanulhatnak az orvosisok...:D
2008. okt. 5. 16:53
3/13 anonim válasza:
Én vettem egy olcsóbb, de részletes atlaszt és odaírogattam a csontok és izmok mellé a latin megfelelőjét. A nehezen megjegyezhető neveknek az első betűjét kötöttem valami olyanhoz, amiről eszembe jut az adott csont v. izom. Remélem, nem volt túl bonyolult, ahogy leírtam, nekem így sikerült.
Kitartás!
4/13 anonim válasza:
Én bemagoltam és mint a varázsigéket úgy mormolgattam. Kitartás!!!
5/13 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat,kipróbálom őket...:)
2008. okt. 10. 18:21
6/13 anonim válasza:
Meg se póbáld magolni!!!! Csakis úgy lehet, hogy ha látod magad elött-ehhez meg rajzolgatni, nyilazgatni kell. Szerintem nem olyan vészes, csak képes könyvből kell tanulni. Ha végképp nem megy akkor vegyél vagy kölcsönözz olyan könyvet ami gyerekeknek szól és nem egyetemistáknak-attól szerintem még a kedved is megjön hozzá. Az én 4 éves gyerekem is érti már, hogy miért jön kiés megy be a szívből-be kék és miért piros ér!Én is most tanultam a fősulin és amikor az ő könyvét amit ugyan későbbre vettem nézegettem, akkor kaptam kedvet az egészhez.
7/13 A kérdező kommentje:
Hú,ez jó ötlet! És hol lehet ilyen képeskönyvet venni? De gondolom a gyerekeknek szóló csak az alapokat tanitja,nem? Nincsenek benne a kisebb részletek...nekem pedig pont azok kellenének,az alapot már vágom. De hallottam hogy van ilyen 3D atlasz is,lehet h ki is irom kérdésbe hogy hol lehet ilyet venni...
2008. okt. 11. 07:26
8/13 anonim válasza:
Hát, pont ez az, hogy nem csak az alapokat,mert aki ezeket írja az kis okos tojásoknak írja! Egyébként elég nagy a választék a könyvesboltokban, a gyerekkönyvek közt, de könyvtárban is találhatsz.Nekünk még nincs 3D-s, úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni, de menjél be vhová ott belenézhetsz és akkor meglátod melyik az amit esetleg pár melléjegyzeteléssel szívesen használnál!
9/13 anonim válasza:
Keresd fel a legközelebbi Medicina könyves boltot. ott biztosan találsz mindenfélét anatómia tanuláshoz.
10/13 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2008. okt. 14. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!