Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy kell összehasonlitani?...

Hogy kell összehasonlitani? Böv lent!

Figyelt kérdés
a szent margit legendája,és az Ady endre szent margit legendája cimü versét kellene összehasonlitani!aki tud az segitsen még már kéne nagyon fontos légysziii köszi..
2010. ápr. 27. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szívás. Gondolom fogalmazást kell írnod. Annak ellenére, hogy ezeket mindig ötösre írtam, utáltam mert tökre fárasztó volt. Keress elemzést neten a versről. Többet is. Ady életéről is. Ollózd össze / fordítsd le a saját szavaidra. Bevezetés - tárgyalás - befejezés, ha ezeket nem vágod, nézz utána neten, melyiknek milyen hosszúnak kell lennie, és miről kell szólnia.
2010. ápr. 27. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom ezt a módot. Inkább olvasd el a szöveggyűjteményből a két szöveget, és a tankönyvi elemzések alapján fogalmazd meg szabatosan a kettő hasonlóságait és különbségeit.
2010. ápr. 27. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ez konkrétan ugyanaz a mód mint amit én leírtam, csak tankönyvből. Nézhetsz netről is + tankönyvből, több válogatási lehetőség.

Igen azt viszont elfelejtettem leírni, hogy mindenképpen olvasd el a verset már az elemzések olvasása előtt is, közben is, utána is, alakuljon ki egy saját véleményed, és ha saját gondolatokat is beleszősz a fogalmazásba akkor garantált a siker.

2010. ápr. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!