Összehasonlítani nekem valaki ezt a három verset és leírná nekem jó pár mondatban ide? (holnap el kell küldenem)
Figyelt kérdés
Mama, Kései Sirató, Anyám2011. máj. 1. 18:11
1/6 anonim válasza:
nem értem h a sok h...e gyerek miért mástol várja itt a házijára a választ?csináld meg magadnak!!!!!!!!!!!!!!!
2/6 anonim válasza:
Mondjuk oda írhattad volna a költő nevét..
Én József Attilától ismerem a mama és a kései sirató verset.
Ismerem jól mindkettőt,mert ebből érettségiztem,és a kedvenceim..De nem fogom megírni a házi feladatodat.
Olvasd el,hasonlítsd össze,és már meg is van a feladat..Nagyon könnyű..
3/6 A kérdező kommentje:
Mást sem csinálok két napja, de nem megy.
2011. máj. 1. 18:24
4/6 anonim válasza:
Legalább kezd el!!
Ha nem tudsz róla semmit akkor ne is várj segítséget!!
Esetleg, ha neki állnál és látná valaki, hogy mit gondolsz a témáról, tettél is érte, hogy tudd, akkor segítünk.
6/6 A kérdező kommentje:
Elkezdtem, két mondatot hoztam össze.
Közös pont, hogy mindhárom vers az anyjával kapcsolatos. Az Anyám mindenekelőtt példázat, a Mama síron túli engesztelő vers a halott anya ellen elkövetett vétségért.
Ennyit hoztam össze.
2011. máj. 1. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!