Kinek az idézete az hogy "a kockának nincs emlékezete"?
Figyelt kérdés
Ezt a házit kaptuk matekon, és sehol nem találom, kitől van idézve. Ha valaki tudna segíteni, nagyon köszönném.2016. szept. 7. 19:09
1/3 anonim válasza:
Fundamentals of College Mathematics
By John Clark Brixey and Richard Vernon Andree
1954
Ebben fordult először elő ez a mondás.
(The dice have no memory.)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még annyi lenne hozzád a kérdésem hogy hol találtad ezt? Mert én nem tudok angolul, így nehezen tudnám megkeresni.
2016. szept. 7. 19:55
3/3 chtt válasza:
Szia! Nem köll angolul tudni hozzá, elég ha beírod az angol idézetet a gugliba (idézőjelek közé), és mondjuk, az egyik szerző nevét (én Broxey-t írtam be), és kihozza ezt a lapot:
Ha letekersz, láthatod a könyveket, amelyekben megjelent ez az idézet, és az első az '54-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!