Tavaly 3× ölelt meg a tanárom. Ez normális? Ugye nem vagyok kiskedvenc?
Figyelt kérdés
Másnak is volt már iylene?2016. aug. 5. 19:19
1/7 anonim válasza:
hát nálunk ilyen csak alsóban volt még az általánosban és ballagásnál 12-ben (a 8-os nekem kimaradt, de valószínűleg ott is szokás búcsúzóul megölelni egymást)
de amúgy abszolút nem volt ilyen semelyik tanárnál se, úgyhogy azt mondanám, hogy nem normális
másokat is meg szokott ölelni?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem😂😂😂😂😂 Am 6. os voltam
2016. aug. 5. 19:26
3/7 A kérdező kommentje:
De velem kivételezik néha😶
2016. aug. 5. 19:29
4/7 anonim válasza:
Mondjuk ha a tanárod egy 50 éves harcsabajszos fickó, te meg egy másodikos kislány, akkor elég gáz.
5/7 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek és az igazgatónak. Világos hogy nem úgy közeledik hozzád, ahogy kéne.
6/7 anonim válasza:
Nálunk jellemző volt, hogy ölelgetett minket 1-2 tanár, de ez két oldali volt, szerettük őket és ők is :D Nem kedvenceket, akárkit, aki úgy érezte kell egy ölelés, hogy jobb legyen a napja. Nem tudom a te esetedben, hogy volt, nálunk a tanárnőkre jellemző, hogy így anyáskodnak mindenki felett (és ez gimnázium, nem általános :))
7/7 anonim válasza:
Nekünk általánosban volt egészen 5-8.ig hogy ölelgetett a tanár néni de csak viccelődésből...aztán most meg már kefélek vele 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!