Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tavaly 3× ölelt meg a tanárom....

Tavaly 3× ölelt meg a tanárom. Ez normális? Ugye nem vagyok kiskedvenc?

Figyelt kérdés
Másnak is volt már iylene?

2016. aug. 5. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:

hát nálunk ilyen csak alsóban volt még az általánosban és ballagásnál 12-ben (a 8-os nekem kimaradt, de valószínűleg ott is szokás búcsúzóul megölelni egymást)

de amúgy abszolút nem volt ilyen semelyik tanárnál se, úgyhogy azt mondanám, hogy nem normális

másokat is meg szokott ölelni?

2016. aug. 5. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem😂😂😂😂😂 Am 6. os voltam
2016. aug. 5. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
De velem kivételezik néha😶
2016. aug. 5. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha a tanárod egy 50 éves harcsabajszos fickó, te meg egy másodikos kislány, akkor elég gáz.
2016. aug. 5. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek és az igazgatónak. Világos hogy nem úgy közeledik hozzád, ahogy kéne.
2016. aug. 9. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk jellemző volt, hogy ölelgetett minket 1-2 tanár, de ez két oldali volt, szerettük őket és ők is :D Nem kedvenceket, akárkit, aki úgy érezte kell egy ölelés, hogy jobb legyen a napja. Nem tudom a te esetedben, hogy volt, nálunk a tanárnőkre jellemző, hogy így anyáskodnak mindenki felett (és ez gimnázium, nem általános :))
2016. aug. 9. 20:45
 7/7 anonim válasza:
0%
Nekünk általánosban volt egészen 5-8.ig hogy ölelgetett a tanár néni de csak viccelődésből...aztán most meg már kefélek vele 16/L
2016. aug. 12. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!