Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan halt meg a hamletben...

Hogyan halt meg a hamletben gertrudis?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minden kérdésedre választ hapsz a műből. A szövege fenn van a neten.
2010. ápr. 18. 15:19
 2/17 anonim válasza:

Gertrudis a Bánk Bánban van, a Hamletes az Gertrud! xD

Am úgy halt meg, h Claudius és Leartes összefogtak Hamlet ellen, és mindenképp el akarták tenni láb alól. Szal mérges italt adtak neki, és Leartes kardját is megmérgezték, biztos, ami biztos. :))

Csak az volt a bibi, h Hamlet nem ivott a piából, és Leartes kardja sem sebesítette meg, de ez nem lényeg. És a mérgezett piát Gertrud itta meg, és meg is halt a szerencsétlen. :(

Am sanda gyanúm támadt, h Te az egyik osztálytársam vagy, aki nem volt hajlandó elolvasni a művet! xD

2010. ápr. 18. 15:35
 3/17 A kérdező kommentje:
15:35 lehetséges. amúgy az gertrudis nem gertrud de nemgáz. :)
2010. ápr. 18. 15:40
 4/17 anonim válasza:
De az Gertrud, most olvastam a művet a múlt héten, ne hülyítsél már, ki volt az a barom, aki ezt mondta neked??? :O
2010. ápr. 18. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:

Akkora idióta vagy, kérdező...

Bele sem pillantottál a szövegbe, de kiosztani tudod az embert?

[link]

Művelődj itt, okostojás!

2010. ápr. 18. 15:46
 6/17 A kérdező kommentje:

15:46 te meg akkoa egy paraszt vagy.. a dolgozatban, ami ittvan elöttem, az a kérdés h hogyan hal meg GERTRUDIS.

az ilyen par@sztok inkább ne válaszoljanak. f@szfej.

1. teis pötsvagy nyilván azért kérdeztem mert nem tudom, erre benyőgöd h olvassam el. minek járnak az ilyen pötsedékek erre az oldalra ppff -.-

2010. ápr. 18. 15:52
 7/17 anonim válasza:

Hallod, b+, ne okoskodjál már, akkor nyílván egy idióta a tanárod! De am is, ha feladják, miért nem olvastad el? Olyan k.urva megerőltető, vagy mi? Úristten, fel kell állnod a gép és az msn elől, tényleg szürnyű...

Jah, neten nagy a pofád, de ééén pölö segítettem, erre leugatsz, nem baj, hogy az GERTRUD! Mondom, h Gertrudis a Bánk Bánban van, nehogy elhidd ezt, (vélhetőleg) az idősebbnek!!!

2010. ápr. 18. 16:01
 8/17 A kérdező kommentje:
hallod b+ elolvastam röviditetben de nemvolt leírva h h hal meg ugyhogy neugassálmár te f@szláma. takarodjál inkább a mocskos kurv@ @nyádba innen. -.- nyomoronc
2010. ápr. 18. 16:04
 9/17 anonim válasza:
Nem baj, h én segítettem, és leírtam? Leírtam tök normálisan, h halt meg. Erre mit kapok? H takarodjak a k.urva anyámba, te is jófej vagy, tök normálisan válaszolok, erre le vagyok szólva. Tudod mit? Akkor dögölj meg hülyén, és leszarom, az akkor is Gertrud, balf.asz a tanárod, de ÉN az EGÉSZ művet olvastam el, ABBAN meg GERTRUD van, okoskodjál még, kis idióta s.eggfej hülyegyerek. -.-"
2010. ápr. 18. 16:08
 10/17 A kérdező kommentje:
nem is téged szóltalak le nyomorék, a dolgozatomban így vt jóhogy azthiszem haz a neve-.- f.aszfej :D
2010. ápr. 18. 16:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!