Hogyan halt meg a hamletben gertrudis?
Gertrudis a Bánk Bánban van, a Hamletes az Gertrud! xD
Am úgy halt meg, h Claudius és Leartes összefogtak Hamlet ellen, és mindenképp el akarták tenni láb alól. Szal mérges italt adtak neki, és Leartes kardját is megmérgezték, biztos, ami biztos. :))
Csak az volt a bibi, h Hamlet nem ivott a piából, és Leartes kardja sem sebesítette meg, de ez nem lényeg. És a mérgezett piát Gertrud itta meg, és meg is halt a szerencsétlen. :(
Am sanda gyanúm támadt, h Te az egyik osztálytársam vagy, aki nem volt hajlandó elolvasni a művet! xD
Akkora idióta vagy, kérdező...
Bele sem pillantottál a szövegbe, de kiosztani tudod az embert?
Művelődj itt, okostojás!
15:46 te meg akkoa egy paraszt vagy.. a dolgozatban, ami ittvan elöttem, az a kérdés h hogyan hal meg GERTRUDIS.
az ilyen par@sztok inkább ne válaszoljanak. f@szfej.
1. teis pötsvagy nyilván azért kérdeztem mert nem tudom, erre benyőgöd h olvassam el. minek járnak az ilyen pötsedékek erre az oldalra ppff -.-
Hallod, b+, ne okoskodjál már, akkor nyílván egy idióta a tanárod! De am is, ha feladják, miért nem olvastad el? Olyan k.urva megerőltető, vagy mi? Úristten, fel kell állnod a gép és az msn elől, tényleg szürnyű...
Jah, neten nagy a pofád, de ééén pölö segítettem, erre leugatsz, nem baj, hogy az GERTRUD! Mondom, h Gertrudis a Bánk Bánban van, nehogy elhidd ezt, (vélhetőleg) az idősebbnek!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!