Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítenél lefodorítani? Már...

Segítenél lefodorítani? Már mindent próbáltam de nem megy

Figyelt kérdés
Giá gli antichi romani conoscevano dei metodi per conservare la carne di maiale e alla fine del 500 ritroviamo un processo di stagionatura e salatura simile ad oggi . Ció che differenzia questo rinomato prosciutto da tutti gli altri é il suo sapore dolce dovuto al particolare processo di stagionatura (14-24 mesi) delle cosce di maiale ma sopratutto al clima mite della zona di Parma. Le sue fette rosee e tenere devono essere assaporate con tutto il grasso. Alimento genuino ,equilibrato sotto l'aspetto nutrizionale , dolce e saporito al tempo stesso ,é ideale per ogni occasione e per ogni gusto.
2010. ápr. 12. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez a szöveg honnan van? mert nekem nagyon ismerős, és egyik nap láttam itt gyakorikerdeseken egy másik hasonlo szöveget is, csak akkor megelőzött valaki és én nem tudtam már leforditani :P


Talán Bar Italia?

2010. ápr. 12. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
nyelvkönyvben vannak ilyen kis sztorizgatós részek . Házifeladat :) csak mivel nem nagyon megy és kell a jójegy gondoltam én is bepróbálkozok itt..nem sok reményt láttam de vannak még segitőkséz emberek :)
2010. ápr. 12. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
ha lesz még ilyen elküldheted privátba is, mert kéne kicsit gyakorolni az olaszt..felejtek nagyon:S
2010. ápr. 12. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!