Segítenél lefodorítani? Már mindent próbáltam de nem megy





Hello !
én megpróbáltam!
nekem valami ilyesmi jött ki:
Az ősi rómaiak tudtak módokról, hogy tartsák a sertést és azt az 500-as véget, amit találunk eljárásnak, meggyógyító és megsózó ma kedvel. Az, ami megkülönbözteti ezt minden másik ismert sonkától, az öregedés különös eljárása miatt az édes íze (14-24 hónap) a sonkák de különösen a Parma terület enyhe éghajlata. A rózsaszínű szeleteit el kell vinni, hogy élvezzék a zsír egészét. Étel eredeti, kiegyensúlyozott a táplálkozási szempontban, ugyanakkor édes és ízes, eszményi bármilyen alkalomért és minden ízért.










Már az antik rómaiak is ismertek módszereket, amivel tartósítani lehet a sertéshúst és az 500as évek vége felé találunk egy érlelési módszert ami hasonlít a mai sózásos módszerhez.
Az ami megkülönbözteti ezt a híres sonkát a többitől, maga az édeskés íze, ami (részben)a sertéscsülkök különleges 14-24 hónapos érlelési folyamat eredménye, de főleg a parmai éghajlatnak köszönhető.
(Le sue fette rosee e tenere devono essere assaporate con tutto il grasso. Szerintem itt valami nem stimmel)
Hamisíthatatlan, kiegyensúlyozott élelmiszer, természetes külsőben, egyidejűleg édes és ízletes, megfelelő minden alkalomra, és minden ízlésnek.





Előző vagyok, bocsi kicsit siettem: *érlelési folyamatának*
Hogy nyelvtanilag is helyes legyen:)
Nagyon szépen köszönöm!! Megnéztem nem írtam el semmit..a webforditó erre a mondatra azt írja hogy : A rózsaszínű szeleteit el kell vinni, hogy élvezzék a zsír egészét.
Ez nekem még "magyarul sem mond semmit sajnos :):S Örök hálám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!