Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítenél lefodorítani? Már...

Segítenél lefodorítani? Már mindent próbáltam de nem megy

Figyelt kérdés
Giá gli antichi romani conoscevano dei metodi per conservare la carne di maiale e alla fine del 500 ritroviamo un processo di stagionatura e salatura simile ad oggi . Ció che differenzia questo rinomato prosciutto da tutti gli altri é il suo sapore dolce dovuto al particolare processo di stagionatura (14-24 mesi) delle cosce di maiale ma sopratutto al clima mite della zona di Parma. Le sue fette rosee e tenere devono essere assaporate con tutto il grasso. Alimento genuino ,equilibrato sotto l'aspetto nutrizionale , dolce e saporito al tempo stesso ,é ideale per ogni occasione e per ogni gusto.
2010. ápr. 12. 16:26
1 2
 1/13 Réti bubuzér ***** válasza:
0%
The ancient Romans knew of ways to keep the pork and the end of 500 we find a process of curing and salting like today. What distinguishes this from all other known ham is its sweet taste due to the particular process of aging (14-24 months) of the hams but especially the mild climate of the Parma area. His rosy slices must be taken to enjoy all the fat. Food genuine, balanced in the nutritional aspect, sweet and savory at the same time, is ideal for any occasion and for every taste.
2010. ápr. 12. 16:29
 2/13 Réti bubuzér ***** válasza:
0%
ja, google translate
2010. ápr. 12. 16:30
 3/13 A kérdező kommentje:
magyarra kéne és hidd el ugy semmi értelmeset nem lehet kihozni belőle...nem egy iq harcos vagyok aki most szabadult a gép elé.de kösz a semmit :)
2010. ápr. 12. 16:31
 4/13 anonim válasza:

Szia!!

én sem tudom lefordítani! )=

de ez az oldal talán segít!! :

[link]

2010. ápr. 12. 16:32
 5/13 A kérdező kommentje:
próbáltam mindegyik ilyen webfordítót :( de odáig eljutottam hogy : már az ókori rómaiak tudták... :D
2010. ápr. 12. 16:33
 6/13 anonim válasza:
25%

Hello !

én megpróbáltam!

nekem valami ilyesmi jött ki:

Az ősi rómaiak tudtak módokról, hogy tartsák a sertést és azt az 500-as véget, amit találunk eljárásnak, meggyógyító és megsózó ma kedvel. Az, ami megkülönbözteti ezt minden másik ismert sonkától, az öregedés különös eljárása miatt az édes íze (14-24 hónap) a sonkák de különösen a Parma terület enyhe éghajlata. A rózsaszínű szeleteit el kell vinni, hogy élvezzék a zsír egészét. Étel eredeti, kiegyensúlyozott a táplálkozási szempontban, ugyanakkor édes és ízes, eszményi bármilyen alkalomért és minden ízért.

2010. ápr. 12. 16:34
 7/13 Réti bubuzér ***** válasza:
Oszt semmilyen idegennyelvet nem beszélsz? Fordíttasd le olyan nyelvere, amit ismersz, a fordítóprogik egész jól megbírkóznak az angol, német, francia, holland, stb nyelvekkel. Abból meg csak tudsz valami fordítást csinálni. Bár ahogy nézem nem sok esély van rá.
2010. ápr. 12. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Már az antik rómaiak is ismertek módszereket, amivel tartósítani lehet a sertéshúst és az 500as évek vége felé találunk egy érlelési módszert ami hasonlít a mai sózásos módszerhez.

Az ami megkülönbözteti ezt a híres sonkát a többitől, maga az édeskés íze, ami (részben)a sertéscsülkök különleges 14-24 hónapos érlelési folyamat eredménye, de főleg a parmai éghajlatnak köszönhető.

(Le sue fette rosee e tenere devono essere assaporate con tutto il grasso. Szerintem itt valami nem stimmel)

Hamisíthatatlan, kiegyensúlyozott élelmiszer, természetes külsőben, egyidejűleg édes és ízletes, megfelelő minden alkalomra, és minden ízlésnek.

2010. ápr. 12. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bocsi kicsit siettem: *érlelési folyamatának*

Hogy nyelvtanilag is helyes legyen:)

2010. ápr. 12. 17:46
 10/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!! Megnéztem nem írtam el semmit..a webforditó erre a mondatra azt írja hogy : A rózsaszínű szeleteit el kell vinni, hogy élvezzék a zsír egészét.

Ez nekem még "magyarul sem mond semmit sajnos :):S Örök hálám

2010. ápr. 12. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!