Ne együnk húst. Érvelő szöveg. Segitenétek?
Figyelt kérdés
Ne együnk húst. Emellett kéne érvelni de nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá:S2010. ápr. 6. 16:30
1/3 anonim válasza:
érvelj amelett hogy húst kell ennünk, mert sok tápanyagot tartalmaz. Már az őskorban is húst ettek meg minden...
2/3 anonim válasza:
Hivatkozhatsz arra, hogy az állatok is érző lények, ezért nem szabad őket legyilkolni és megenni.
Hivatkozhatsz a betegségekre is, amelyek hús fogyasztásával tejednek (bár igaz, hogy csak a nem jól átsültttel)
3/3 anonim válasza:
Épp ma olvastam arról, milyen egészségkárosodást okoz a vegetariazmus. Én nem érvelnék a hús mellőzéséért, mert nem tudnék értelmes okokat írni. Ennyi erővel nem kellene semmi olyat fogyasztani, ami valamilyen élőlényből készült. Tehát növényi eredetűt sem! Ez az én véleményem, ami nem jelent megoldást Neked a feladatodhoz, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!