Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítség kéne fogalmazasomhoz...

Segítség kéne fogalmazasomhoz Címe: "Egyedül voltam"?

Figyelt kérdés

A bevezetés: hogyan kerültem ilyen helyzetbe.

A tárgyalás: hogyan próbáltam kimenekülni/kikerülni a helyzetből.

A befejezés: hogyan értékelem mindezt, tapasztalatok.

2016. ápr. 11. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
és milyen segítségre gondoltál?
2016. ápr. 11. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Miről írhatnám a fogalmazást. Vagy ha valakinek volt ilyen élménye azt megköszönném ha leírná.
2016. ápr. 11. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
millió ötlet van.. pl iskolai kirekesztettség, szülők veszekedése, túl nagy elvárásokat támasztanak eléd, de lehet akár egy kényszeres dolog is amibe belekényszerítetted saját magad, és amit senki nem érthet meg rajtad kívül. Ez nagyon jó téma, rengeteget lehet írni hozzá.
2016. ápr. 11. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudjnánk megmondani, hogy te mikor és miért voltál egyedül?
2016. ápr. 11. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Nem tudom, hány éves lehetsz, gondolom felsős biztosan vagy.

Nagyon jó ötleteket kaptál előttem, én is próbálok segíteni.

Szerintem minden gyereknek, kisebb korából vannak olyan emlékei, rossz élményei, amikor "elveszett" a szüleitől, hozzátartozóitól.

Egy bevásárlóközpontban vagy, tulajdonképpen egyáltalán nem vagy egyedül, mert sokan vesznek körül, de mégis megéled az egyedüllétet, magadra utaltságot, mert elkeveredtél az anyukádtól.

Hogyan találod fel magad ?

Lemerült édesanyád telefonja, nem tudod felhívni.

Kimész a parkolóba, látod, hogy ott van még az autótok, de anyukád nincs mellette.

Visszamész.

Mit találsz ki megoldásként, mert már többször körbementél, és nem találod anyukádat.

A te telefonod működik, felhívod a nagymamádat, mit kell tenned ?

Ő azt tanácsolja, menj oda egy pénztáros nénihez, és mondd el, mit történt.

Kérd meg, hogy a hangosbeszélőn mondassa be, hogy XY kisfiú, kislány ...számú pénztárnál várja az édesanyját.

Megtörténik.

Anyukád nem jön!

Megkéred, a kinti hangosbeszélőn is mondják be, amit hallani lehet a parkolóban, ezt is a nagymamád tanácsolja, akivel végig kapcsolatban maradtál.

Ez is megtörténik.

Így anyukád, aki a parkolóban keresett már ekkor, meghallja, és érted tud menni.

Talán 4-5 éves lehettél ekkor.

Már volt mobilod, és szerencsére szuperül tudtad használni is.

Lehet, hogy kicsit "pisis" a történet,...

Van egy sokkal régebbi, vidéki sztorim is, ami velem történt meg, ha érdekel, és lehetséges, hogy ilyen szituációba kerültél volna egyszer, megírom.

Bár véleményem szerint, kitalált történetet is lehet írni, csak fantázia kérdése.

2016. ápr. 12. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!