Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Irtok nekem egy 10 mondatos...

Irtok nekem egy 10 mondatos fogalamazást angolul, evvel a cimmel: "My favourite room"?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Én nem írok.
2010. márc. 31. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
A címe MY tehát nem valaki a gyk-n kedvenc szobája...
2010. márc. 31. 17:33
 3/7 anonim válasza:
70%
hát..ha a te kedvenc szobádról kell írni akkor írd le a saját szobádat....vegyed a szótart ha már nem tudsz jól angolul es írd le..azzal is egy kicsit fejlődik az angol tudásszinted:))) vegül is ennyit csak kell tudjal csk 10 mondat nem a világ vége....:D:))) és mi honat tudjuk h melyik a te kedvenc szobád....vagy,hogy ,hogy néz ki?
2010. márc. 31. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nagy szám 10 mondat. Nézz körbe írd 10 mondatot a szobádról magyarul majd fordíts le. Máskép sose fogsz megtanulni angolul (és ne hidd, hogy nem lesz rá szükséged, a tv már lassan több angol szó van mint magyar, még a 69 éves anyám is gondolkodik az angol nyelvtanuláson).
2010. ápr. 1. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

My famourite room

My favourite room is my room in our house. This is on the second floor near the bathroom. My room is a little bit small, but very cosy. The walls are blue, because this is my favourite colour. The floor is covered with carpet.

There is a big bed on the middle of my room with a lot of pillows. Opposite the bed there is my television. I have got a big desk. Near the desk there is a huge window. The walls are covered with posters. I live this room because it is very colourful and nice for me.

2010. ápr. 1. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 2. 15:56
 7/7 anonim válasza:
hát szerintem nem velünk kéne megíratnod a házidat... :/ -.-"
2010. ápr. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!