Hogyan működik a valóságszámítás? Valaki elmagyarázná nekem?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 18:53
1/6 anonim válasza:
Mikor kimegyek az ajtón, arra SZÁMÍTOK hogy VALÓSÁG fog odakint fogadni, és ez eddig mindig bevált.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi.Nagyon fontos lenne,mert dogát fogunk belőle írni,és nekem fogalmam sincs az egészről:(
2010. márc. 29. 19:12
3/6 anonim válasza:
Esetleg a könyvedet ha kinyitnád vagy használnád a google-t... rohadt tág fogalom, amire te kíváncsi vagy, nem lehet csak úgy elmagyarázni 5 mondatban...
4/6 anonim válasza:
He milyen valóságszámítás te állat? Ezért írtam az első választ de úgy látom nem esett le. Valószínűségszámítás olyan van. De ha még a nevét se tudod akkor menthetetlen vagy.
5/6 anonim válasza:
P=kedvező esetek száma/összes esetek száma
Ebből kapsz egy arányszámot, amit 100al szorozva megkapod a valószínűségét a keresett dolognak százalékban! Ennyi!
6/6 A kérdező kommentje:
19:37 te mekkora egy állat vagy.Nyilán nem azért kérdeztem mert tudom.És nem hiszem hogy csak azért menthetetlen vagyok mert azt írtam valóságszámítás,én így szoktam rövidíteni és ezek szerint már nagyon megszoktam.Te de biztos nagyon nagyon OKOS vagy és mindet tudsz.
2010. márc. 30. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!