Adja meg a következő sorozatok határértékét. Valaki ellenőrizné nekem?
2016. jan. 18. 23:57
1/6 anonim válasza:
A 8-asnál két orbitális hiba is van. Az egyik, hogy 2n/n nem 0-hoz tart, hanem 2-höz, de még ha 0-hoz is tartana, a (0+0)/(1+0) hogy lett neked 1? A végeredmény 2.
2/6 anonim válasza:
Kicsit olyan érzésem van, mintha feladatmegoldás közben dobókockát dobáltál volna, és ami kijött, azt írtad volna le. Ez így nagyon nem jó, jó megoldás egy sem volt köztük. De sokkal nagyobb probléma, hogy hogy olyan hibákat is elkövetsz, amelyért már 1. osztályban buktatni szoktak, például 0/5 értéke még véletlenül sem 5...
3/6 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, nagyon nem erősségem a matek, turizmus-vendéglátás szakon vagyok és nem gondoltam, hogy itt komolyabban fogok matekot tanulni erre fel tele vagyok matekkal...
de azért köszi, hogy írtatok! :)
am a helyes megoldások mik lennének?
2016. jan. 19. 10:45
4/6 anonim válasza:
Tudom ajánlani a wolframalpha.com-ot, azzal leellenőrizhetsz mindent, ami kell neked.
5/6 anonim válasza:
ezt nem így kéne csinálni, így nem jó (1 hónapja vizsgáztam belőle)
ha kell segítség, írj rám és elmagyarázom
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Köszi, írtam! :)
2016. jan. 19. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!