Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hetedik kerületről hogy...

Hetedik kerületről hogy készítsek 1,5 perces reklámfilmet?

Figyelt kérdés

Ezt a feladatot kaptam, aki esetleg ott lakik, mesélhetne néhány vicces dologról, mert a humor lenne a legfontosabb, illetve egy-két érdekességről a kerülettel kapcsolatban.

Köszönöm

2010. márc. 25. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt jól kiszoptad :DD

Szerintem csinálj valami kamu videót egy haverodról akit nem ismernek. Álljon kint egy lépcsőház előtt melegítőben és meséljen vicceket :DDD

2010. márc. 25. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valami egyéb segítség?
2010. márc. 26. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:

gondolom ezt valami verseny-féleségre kell.

ha nem, akkor iskolában kaptál ilyen feladatot: dolgozz együtt az osztáltársaddal.

2010. márc. 26. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindkettő nyert, egyrészt csapatmunka, osztálytársakkal, másrészt verseny, mert osztályonként versenyzünk. Az a baj hogy ez csak egy feladat, ez jutott nekem meg még néhány embernek, és én vagyok a felelős:S
2010. márc. 26. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaaa, aszittem hogy a videónak kell arról szólnia, hogy valami lakos beszél a kerületről xDDDD

Gyűjts valamit neten. Mondjuk megnézed a térképet. Valami térnek a nevét, kiről van ott szobor. Ilyen idegenforgalmi honlap vagy valami hasonszőrűn tuti lesz valami. Összedobálsz pár képet egy videóba egymás után, alányomsz valami zenét, meg szövegelsz kicsit oszt kész.

2010. márc. 26. 19:39
 6/7 anonim válasza:
Talán próbáld meg az olyan helyeket lefilmezni amik még szépek maradtak a kerületből..és csinálj 1 előtte utána videót, amiben az utána a cigarettacsikkes szemetes környezetet mutatja..aláfestőnek "kirándulós" zene..és nyert ügyed van.:)
2010. márc. 30. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

zenét ne rakj bele, mert ha komoly verseny, akkor be is perelhetnek a szerzői jogok miatt.

CSAK komolyzenét játszhatsz saját előadásodban.

Nézd meg a parkokat, és világíts rá arra, hogy néhány éven belül a Föld annyira ki lesz használva, hogy fajok milliói pusztulhatnak el (nyugodtan mondhatod, még ha nem is igaz [minden esetben])

Legyen kemény, és lényegretörő, nézd meg a szobrokat, és tegyél bele olyanokat is, ami törött/kopott. Ha ilyeneket találsz, feltétlenül rakd bele, pár kocka erejéig.

A vágás lesz a nehezebb, ezt előre megmondom, Win Movie Makert ne használjatok, mert nem lesz meg soha...

2010. márc. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!