Segítene valaki nekem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy írni fogunk egy fogalmazást egy szabadon választott szereplőből. Én Török Jánost választottam, de nem tudom, hogy kezdjem el. Mielőtt még valaki azt mondaná,hogy nem olvastam el a légy jót, de elolvastam, sőt még szerettem is:D A füzetbe le is írtuk,hogy hogyan kell írni fogalmazást, de amit én írtam csak egy kis füzetes oldal lett, pedig két oldal kéne.. előre köszönöm as segítségeket :)

2015. dec. 11. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel elolvastad, ezért segítek neked rávezető kérdésekkel. Ezek a kérdések talán irányt mutathatnak, hogy milyen irányban haladhatna a fogalmazás.

1) Ki is volt ő pontosan?

2) Milyen kapcsolatban állt a főszereplővel?

3) Hogyan értékelte Török János Nyilas Misit? (Milyen véleménnyel volt róla a regényben?)

4) Mi volt Török János regénybeli szerepe?

5) Milyen személyiség is volt Török János?

6) Milyen szereplőnek próbálja az író láttatni?

7) Hogyan értékeli Török János a regényben zajló eseményeket?

8) Hogyan látja a többi szereplő Török Jánost?

Persze a sorrend itt abszolút random volt most. De ilyesmi kérdésekben próbálj gondolkodni, és akkor menni fog.

2015. dec. 11. 23:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!