Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha én tegyük fel, annyira...

Ha én tegyük fel, annyira penge vagyok, hogy fejből írom a szakdolgozatomat, akkor mi van?

Figyelt kérdés
Ha tanult tudásból építem fel a szakdolgozatot, akkor mi van? Tegyük fel, megtanultam ezt és ezt, olvastam valahol, emlékszem rá, hogy így van, de fogalmam sincs hol olvastam, csak TUDOM. Akkor is kell bibliográfia? És miről? Magamról? Ha én magam írom az egészet anélkül, hogy egy árva könyvet kinyitok, akkor is kell bibliográfia?
2015. nov. 13. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel penge, hogy "fejből írod", hanem attól, hogy fejből tudsz idézni legalább 10 szerzőt, 5-10 évre visszamenőleg, aki az adott szakterületen publikál. És amellett érted is, hogy miről szól ez a kutatási terület. Ez pedig olvasás és szakirodalmi hivatkozások nélkül nem fog menni.
2015. nov. 16. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!