17 oldalas Minőség házi dolgozat, honnan tudnék informálódni?
Sziasztok, ez a feladatszöveg: Készítsetek egy leírást minimum 17 oldal A4-es terjedelemben 14es karakterekkel a következő címmel: Hogyan fogjuk biztosítani a megkövetelt minőségszintet egy általában elképzelt gazdasági intézmény keretében és konkrétan (minél aprólékosabban leírva) azokat a konkrét műveleteket, amelyeket megkövetelek a cég alkalmazottaitól, azért hogy az ott létrehozott termékek, szolgáltatások kínálatok a lehető legmaximálisabb minőségszintet tudják nyújtani.
Na ez lenne a feladat szó szerint lediktálva. egyébként én 10 osztályos gimnazista vagyok
Szerintetek honnan lehetne informálódni?, mivel hogy nem születtem írónak :(... és ha nem írom meg kettest ad
Várom válaszaitokat és köszönöm előre is!
4, lehet hogy Magyarországon mindegy de itt Erdélyben a kettes (1-4ig) bukás. A könyvtárból netteztem mert lyukas órám volt és most szünetbe csekkolom a válaszokat.
1 közkereskedelmi líceumban van ilyen tantárgy, neve Minőség és szak tantárgy
2 a leckékből nem lehet kiindulni tiszta elmélet, mindig csak diktál és nem értünk semmit. A tanár diktál egy páran írunk és a többiek zenét hallgatnak, beszélgetnek vagy keresztrejtvényeznek, a tanár nem hagyja de hiába úgyis amikor kettőt arrébb lép folytatják :(
3 kérdeztem már 12,ikesektől is de nekik a leghosszabb dolgozat 6 oldalas volt, és a másik 10,es osztályban is fel van hagyva, tehát nem viccel a tanár
Várom további hozzászokólat és tanácsokat, kiindulópontokat, forrásokat, elképzeléseket
Szia!
Kérdezősködj körbe, hogy a családból, vagy ismerőseid közül nem dolgozik-e valaki multinál. Azért itt,mert az ilyen cégeknél van ún. minőségbiztosítási rendszer, és ehhez kapcsolódóan vannak előírásaik, folyamatleírásaik, ISO minősítésük (ennek megfelelően ISO folyamatleírásaik) minden, a cégnél zajló folyamatra.
Ha egy ilyet elolvasol (bár iszonyú hosszúak és unalmasak) képet fogsz kapni arról,hogy miről és mit írj.
Gyanítom,hogy először ki kell találnod a "céged", hogy mit gyártasz ill. forgalmazol vagy szolgáltatsz. Ismerned kell (termék esetén) a gyártási folyamatot is.
Úgy gondolom, hogy ez egy eléggé összetett és nehéz feladat egy 16-17 év körüli diáknak, ez már inkább főiskolai vagy egyetemi példa....de attól még meg kell oldanod.
Ha találok a google-ban használható linket, majd bevágom. Addig is nézz körbe: minősébiztosítás vagy iso címszavak között.
Üdv!
PDCA-ciklus, SDCA-ciklus, TQM
Ezek is segítenek a google-keresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!