Kéne egy rövid német fogalmazás! Segítesz? FONTOS!
Figyelt kérdés
Egyik reggel fáradtan ébredtem.Fájt a fejem,hasam és a torkom.Aznap nem mentem iskolába.9 órakor elmentem az orvoshoz.Megvizsgált és elküldött a patikába tablettákért.Egy hétig ágyban kellett maradnom,nem mehettem iskolába.Egy kicsit unatkoztam itthon,de mindig TV-t néztem.Délután megkaptam az aznapi leckét.Egy hét múlva egészségesen mentem újra iskolába.2010. márc. 15. 14:49
1/3 anonim válasza:
Wann ich im Morgen erwachte, war ich sehr müde.
Mein Kopf, mein Bauch und meine Schnauze hat geschmerzt.
Derselbe Tag ging ich zur Schule nicht.
Ich besuchte den Arzt um 9 Uhr.
Er untersuchte mich und hat mir Tabletten weggehen geheißt.
Ich war bettlägerig eine Woche lang und kann nicht die Schule besuchen.
Ich langweile mich ein bisschen daheim, aber habe ich immer fern gesehen.
Am Nachmittag bekam ich die Hausaufgabe
Ich ging gesund zur Schule nach einer Woche.
2/3 A kérdező kommentje:
jaj koszi életet mentettél :D
2010. márc. 15. 15:16
3/3 anonim válasza:
Einen Morgen wachte ich müde auf. Ich hatte Kopf-, Bauch-und Halsschmerzen. Diesen Tag ging ich nicht zur Schule. Um 9 Uhr ging ich zum Arzt. Er untersuchte mich und schickte mich zum Aphotheke um Tabletten zu besorgen. Eine Woche lang musste ich das Bett drücken, ich durfte nicht zur Schule. Ich langweilte mich ein bisschen zu Hause, aber ich sah immer fern. Am Nachmittag bekam ich die aktuelle Hausaufgabe. Nach einer Woche ging ich wieder gesundlich zur Schule.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!