Ha megkerlek segitenetek? Nemet fogalmazas.
Tudom eleg hosszu de kerlek nagyon fontos.!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elsosorban nehany idezet a szeretetrol.
"A szeretet formája olyan sokféle, mint az ember. Mindenki megtalálja a maga szeretetformájához a társat, nem is lehet másként."
"A szeretet azokat a könnyeket is meglátja, amelyeket nem sírtak el, és azokat a kéréseket is meghallja, melyeket nem mertek kimondani."
"alami odabenn mindig kiáltani akar. Aki szeret minket, tudja ezt, s meg is hallja."
A szeretet tobbfele lehet.Szeretetet erezhetunk embertarsain irant,csaladtagjaink irant es barataink irant.A szeretet minden ember eleteben benne van.Az emberek nem tudnanak elni szeretet nelkul.Nagyon fontos minden ember eleteben a szeretet,ez ad erot hogy ne adjuk fel a nehez hejzetekben.Szeretetet sokfele keppen ki lehet fejezni szoval erintessel olelessel.Van is a mondas hogy "egy szeretettel teli oleles feler minden szoval"A szeretet az emberek kezdete ota jelen van.orok tema az irodalomban.
A Szeretet története
Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más. Így a szeretet is. Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget süllyed. Ezért valamennyien előkészítették hajóikat és elhagyták a szigetet. Egyedül a Szeretet akart az utolsó pillanatig maradni. Mielőtt a sziget elsülyedt, a Szeretet segítségért imátkozott. A Gazdagság egy luxushajón úszott el a Szeretet mellett. Ő megkérdezte: -Gazdagság, el tudnál vinni magaddal? - Nem, nem tudlak! A hajómon sok aranyat, ezüstöt viszek, itt nincs már hely számodra! Így hát mgkérdezte a Szeretet a Büszkeséget, aki egy csodaszép haajóval közeledett: -Büszkeség, kérlek! El tudnál engem is vinni? -Nem Szeretet nem tudlak elvinni! -válaszolta a Büszkeség, -itt minden tökékletes, te esetleg árthatnál a hajómnak! Hát a szeretett megkérdezte a Bánatot is, aki épp előtte hajózot el: -Oh Szeretet -mondta a Bánat- én olyan szomorú vagyok, de egyedül kell maradnom a hajómon! A Vidámság is elhúzotta Szeretet mellett, de olyan elégedett és boldog volt, hogy meg se hallotta a Szeretet kérését. Hirtelen megszólalt egy hang: gyere Szeretet, én elviszlek! Aki megszólalt egy öregember volt. Szeretet olyan hálás volt, hogy elfelejtette megkérdezni az öreg nevét. A Szeretet úgy érezte sokkal tartozik neki, ezért megkérdezte a Tudást - Tudás meg tudnád mondani ki segített nekem? -Az Idő volt mondta a Tudás . -Az Idő? -kérdezte a Szeretet. Mért segített rajtam az Idő? A Tudás válaszolt:
"Mert csak az IDŐ érti meg, hogy milyen fontos az életben a SZERETET!"
Aprilis 8 az emberszeretet vilagnapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!