Kiselőadást kell csinálni kötetlen temáró de sajnos nincs ötletem. Segítenéket egy kicsit? (több lent)
A kedvenc tevékenységem a zenélés és gondoltam, hogy erről csináljak de nem találtam okos döntésnek. Miért? Szerintem unalmasnak találnák, mert ha elmondok valamit, akkor azt a lehető legrészletesebben próbálom mesélni a jelenlegi tudásomnak megfelelően. És az ugyebár telis-tele lenne szakszavakkal meg unalmas résszel, pedig ezt hallgatják nap mint nap de mindegy.
Van ötletetek, hogy miről lehetne csinálni előadást, ami többeket is érdekelne? :) 15/F
Márpedig ezt magadnak kell megoldanod!
Bármit is javasolnék, honnan tudhatnám, hogy megvan-e a kellő ismereted abban a témában.
Én ha a zenélésről mutatnék be egy prezentációt, akkor megmutatnám nekik, hogyan írják manapság a zenéket.
Bemutatnék néhány plugint, hogy mire jók, utána megmutatnám milyen a hangjuk nyersen, és utána effektelve.
Mutatnék pár kottát és elmagyaráznám, hogy a programban hogyan épülnek fel a sávok egymásra...utána pedig lejátszanám a végleges számot.
Elmagyarázod nekik, hogy mikre kell figyelni, mi az a masterelés, hogyan vesznek fel hangokat/használják a VST-plugnieket és hogy ezeknek mennyire széles a felhasználási terük.
Remélem segítettem :)
Remélem, túlvagy már rajta?
Harag és részrehajlás nélkül megkérdem: ha kötetlen témáról -amikor arról beszélsz, amiről csak akarsz- ennyire nem megy, mit fogsz csinálni, ha kötött -és általad "nemszeretem"- témáról kell jól felépítetten előadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!