Mi a közös és a testnevelés és az ének között?
Figyelt kérdés
Ének tanárom tette fel ezt a kérdést nekünk és erről pár mondatot írnunk kellene ti tudtok párat?2015. szept. 2. 16:02
1/11 anonim válasza:
mindkettő tantárgy, ráadásul készségtárgy, nem buktathatnak meg belőle, nem lehet megtanulni
2/11 anonim válasza:
A kormányunk szerint mindkettő kiemelt fontosságú :D
3/11 A kérdező kommentje:
Jó, köszi, de most komolyan :D nincs valami ötletetek? Mert erre jegyet is kapunk... :D
2015. szept. 2. 16:13
4/11 anonim válasza:
én komolyan írtam, első vagyok
5/11 Andizsuzsi válasza:
"nem buktathatnak meg belőle"
De. És meg lehet tanulni, éneknek nagyon komoly elméleti irodalma van, testnevelésnek szintén van elmélete.
6/11 anonim válasza:
Mindkettő adottságaid fejlesztésére szolgál,versenyeket rendeznek belőlük tudás-és erő fitoktatás miatt.
Akik jól csinálják valamelyiket , azt tehetségesnek mondjuk.
Ritmus érzék szükséges hozzájuk.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. szept. 2. 18:16
8/11 anonim válasza:
igen az elméletet megtanulhatod, de attól énekelni még nem fogsz megtanulni...
10/11 sosora válasza:
Korányis vagy? Xdd
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!