Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Élménybeszámolót kéne írnom a...

Élménybeszámolót kéne írnom a magyar hadtörténeti múzeumi látogatásomról, valaki? segíteni hogy kell ilyet írni?

Figyelt kérdés
Élménybeszámoló fogalmazást nem tudom hogy kéne precízen megfogalmaznom, aki volt ebben a múzeumban és tudna valamilyen élményt még hozzáfűzni azt is megköszönném!

2015. szept. 1. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia !

Régebben sokszor voltam ebben a múzeumban.

Kezdheted úgy :

Már sokszor jártam a budai várban, megcsodáltam a vastag falakat, gyönyörködtem a kilátásban, amely a városra nyílik innen.

A Magyar Hadtörténeti Múzeumban azonban még nem voltam.

Már messziről észrevettem a múzeum mellett sorakozó hatalmas ágyúkat, és mellettük az ágyúgolyókat.

Ha nem is ismeri az ember az épületet, ezekről a szabadban kiállított tárgyakról biztosan tudja, megérkezett.

A kiállítótermekben vitrinek mögött rengeteg pisztoly, puska, lőfegyver látható.

Az elmúlt századok régi fegyvereitől kezdve a mai kor modern, háborúkban használt valamennyi eszköze megtalálható itt.

A termekben általában nyugdíjas katonatisztek őrködnek,akik szakszerű felvilágosítást adnak, ha valamire kíváncsiak vagyunk.

Én az indiánok "hosszú puskának" nevezett fegyverét szerettem volna megismerni közelről.

Az idős múzeumőr készségesen vezetett oda egy másik szobában egy hatalmas vitrinhez, amelyben a Winchester nevű puskára mutatott....

Elkezdtem

....

2015. szept. 1. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen^^! Megírtam szerintem jó jegyet kapok rá.
2015. szept. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!