Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Vállalna valaki logisztika...

Vállalna valaki logisztika szakdolgozatomhoz konzulensi feladatokat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért egyetemeden kihaltak a tanárok? Ott kéne keresned.
2010. márc. 7. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, vállalna biztosan. Szóval ne félj megkérdezni a tanárokat. :)
2010. márc. 7. 14:01
 3/5 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Akárki nem lehet konzulens.
2010. márc. 7. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:

nyilván azért írtam ,mert a suliban egy tanár sem vállalja rendesen. felsöfokú szakképzésre járok. egy logisztika tanár van de ő meg szarik a fejünkre :S

ezért kérdeztem, nem azt akarom hogy valaki írja meg helyettem, hanem adjon tanácsokat

2010. márc. 9. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Hááát, hogy őszinte legyek, egy ilyen feladat - ha lelkiismeretes a konzulens - elég sok plusszal jár. Pláne, saját meló mellett. Szíveségből nem hinném, hogy vállalni fogják, ha csak nem szabják ki vkire kötelezően. Nem kellett adott cégnél gyakorlaton lenned? Ha igen, akkor ott kellene megkérdezned. Logisztikán belül mégis milyen terület? Beszerzés, szállítmányozás stb., mert nem mindegy.

üdv!

2010. márc. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!